Meghan Markle má v matce Dorii Raglandové velkou oporu

Meghan Markle má v matce Dorii Raglandové velkou oporu
Doria Raglandová byla po boku své dcery na královské svatbě i při narození Archieho. S médii si také zažila své. Nyní je angažovanou babičkou v Kalifornii. Meghan Marklová a její maminka mají silné pouto. Doria Raglandová stála své dceři po boku po celou dobu, od počátků Meghaniny herecké kariéry až po mediálně sledovaný vztah s princem Harrym.

Plně zapojená babička

Když Meghan a princ Harry ještě žili ve Velké Británii, Raglandová za nimi často z Kalifornie jezdila. Byla u všech jejich významných okamžiků, jako byla jejich královská svatba v roce 2018 a narození syna Archieho v roce 2019. Nyní, když se vévoda a vévodkyně ze Sussexu přestěhovali do Států, je své dceři a dvěma vnoučatům blíž než kdy dřív.

„Meghan čerpá hodně síly od své matky. Doria je elegantní, šik a sebevědomá, ale ne nepřístupná,“ řekl v roce 2018 pro People Meghanin dlouholetý přítel a vizážista Daniel Martin. „Rozhodně cítím, že Meghan toho má hodně od své matky.

Vždy Meghan a Harrymu fandila a o vztahu své dcery s Harrym poprvé promluvila v dokumentárním filmu Harry & Meghan, který v roce 2022 natočila společnost Netflix, a přiznala, že „posledních pět let bylo náročných“. Přesto nemohla být šťastnější, že Meghan našla toho pravého, a zdá se, že je i docela hrdou babičkou.

Hrdá Kaliforňanka

Narodila se 2. září 1956 v Ohiu. Nakonec se přestěhovala do Kalifornie, kde se koncem 70. let seznámila se svým bývalým manželem Thomasem Marklem, jak uvádí článek, který Meghan napsala v roce 2015 pro časopis Elle. Poté, co se Raglandová a Markle vzali, se jim v roce 1981 narodila Meghan a přestěhovali se do San Fernando Valley v Los Angeles.

Instruktorka jógy

Není žádným tajemstvím, že Meghan je fanynkou jógy – a zdá se, že lásku k tomuto cvičení zdědila po své matce, která je instruktorkou jógy (a bývalá sociální pracovnice) a navštěvuje hodiny jógy jak sama, tak s Meghan.

Před královskou svatbou v roce 2018 se dokonce připojila k slavné Oprah Winfreyové, aby si spolu zacvičily v domě této mediální magnátky. A jóga není jediný způsob, jak Raglandová zůstává aktivní, chodí totiž navíc pravidelně běhat. V roce 2019 se zúčastnila 21. ročníku běhu Alive and Running 5k for Suicide Prevention v Los Angeles.

Začátek vztahu Meghan a Harryho pro ni nebyl snadný

V dokumentárním filmu Harry & Meghan, který můžete vidět na Netflixu, se Raglandová svěřila s počátky vztahu své dcery s princem. Poté, co byl vztah Meghan a Harryho v roce 2017 zveřejněn, poznamenala, že se cítila pronásledována paparazzi.

Je to starostlivá babička

Poprvé se stala babičkou v roce 2019, kdy Meghan a princ Harry přivítali syna Archieho Harrisona Mountbatten-Windsora. Matka vévodkyně ze Sussexu byla u porodu dítěte 4. května 2019 v Londýně, přičemž v prohlášení královské rodiny se uvádí, že byla příchodem svého prvního vnoučete nadmíru potěšena.

Byla také přítomna, když Meghan a Harry představovali novorozence královně a princi Philipovi, tento okamžik se zapsal do královské historie, protože to bylo poprvé, kdy byl britský monarcha vyfotografován vedle černošské babičky královského dítěte.

Raglandová se stala babičkou podruhé s příchodem dcery Meghan a Harryho, Lilibet Diany Mountbatten-Windsor, v červnu 2021. S oběma vnoučaty prý hodně pomáhá.

Zdroje článku: