Znamení zvěrokruhu, s nimiž byla v dětství největší zábava, ale v dospělosti vás bodnou do zad

Znamení zvěrokruhu, s nimiž byla v dětství největší zábava, ale v dospělosti vás bodnou do zad
Děti se rodí bez předsudků a naprosto nevinné. Právě proto snad každý známe člověka, který jako dítě byl absolutně zábavný, ovšem jakmile jsme se s ním po čase potkali v dospělosti, nestačili jsme se divit, co z něho vyrostlo. Na jaká znamení si dát pozor?

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Musíte mít na paměti, že lidé z tohoto znamení zvěrokruhu přemýšlí odlišně než ostatní. Jako děti jsou nejlépe vychovaní, je s nimi zábava a ke každému se chovají mile. Jsou hodnější než většina ostatních lidí, poněvadž lpí na tom, aby na ně rodiče byli hrdí. Mezi desátým a jedenáctým rokem života si udělají ty pravé přátele, pro něž by byli schopni udělat cokoliv, pokud to nenaštve jejich rodiče.

Jak léta plynou, stanou se více soutěživými a musejí mít lepší věci a být výkonnější než vy jakožto jejich přítel. Tato touha být nejlepší se většinou v dospělosti odrazí tak, že vás zklamou a jdou si svou vlastní cestou, aniž by se po vás otočili a podívali jen koutkem oka.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jako malé děti jsou tito lidé velmi spolehliví a udělají cokoliv, aby své vrstevníky potěšili a získali si velké množství přátel. Nicméně jak léta plynou, malí Berani zjistí, že za své dobré skutky mohou získat odměnu. Čím jsou starší, tím větší mají potřebu získat odměnu za všechno, co dělají.

Jakmile vyrostou, jsou ochotni vás bodnout do zad, poněvadž přátelství s vámi jim toho tolik nepřinese, a pokud mají co získat od někoho jiného, který je poštve proti vám, s „radostí“ vás vymění za jiné kamarády. To se děje převážně tehdy, kdy se cítí osamoceni a je jim smutno. Domnívají se, že z vašeho přátelství nemají co získávat, a navždy vás opustí. Bolestivě.

Blíženci (21. května – 21. června)

U většiny Blíženců to funguje tak, že pokud kvůli nim trpí vaše mysl, měli jste si předem zjistit, jaké to je, mít za přítele Blížence. Blíženci jsou totiž sobečtí, a pokud to nebudete respektovat a nenaučíte se s tím žít, nemáte v jejich přátelské oblasti co pohledávat. Tito lidé si většinou nejsou schopni uvědomit, že jsou sobečtí. Aby něco získali, jsou ochotni vás zradit a zničit přátelství mezi vámi. Mají raději lidi, kteří mají ve společnosti vyšší místo a hlavní slovo.

K těmto lidem jsou doslova přitahováni, snad aby si také urvali kus koláče nesoucí název sláva. Pokud jste se v dětství bavili, musíte mít toho hodně, z čeho mohou Blíženci těžit, aby si s vámi udrželi přátelství. Pokud to nemáte, Blíženci se nestydí vás doslova odkopnout a vy s nimi ztratíte jakékoliv přátelské spojení.

Zdroj článku: