Jak žijí děti Michaela Jacksona skoro 12 let po jeho smrti?

Jak žijí děti Michaela Jacksona skoro 12 let po jeho smrti?
Narodit se jako dítě slavnému rodiči, není žádný med. Zvlášť, pokud jste potomek Michael Jacksona, který byl světem opěvován, ale také velmi zatracován kvůli obvinění ze zneužívání nezletilých chlapců – a nikdy se tohoto obvinění nadobro nezbavil. Jak žijí dnes jeho děti, které nikdy nepoznaly pořádné rodinné zázemí?

Paris Michael Katherine

Nejstarší z jeho dětí, Paris Michael Katherine snášela nečekaný odchod svého otce nejhůře, a dokonce se pokusila několikrát vzít život. Trvalo to několik let, ale nakonec se vzchopila a začala znovu žít. Dnes je z ní slavná modelka, a dokonce si občas zahraje ve filmu nebo seriálu. Pěvecké kariéře se však nevěnuje, přestože lidé z jejího okolí tvrdí, že zdědila veškerý Jacksonův talent a cit pro hudbu. Možná, že jednoho dne změní názor a nazpívá nějakou píseň.

Zdroj: E Autor: Everett Collection / Shutterstock

Prince je nejstarší dítě

Tento mladík má se svým otcem společného snad jen obličejové rysy. Vůbec se nepokouší prosadit ve světě showbyznysu, i když díky slavnému otci má cestu rozhodně otevřenou. Místo toho vsadil na vzdělání. Vystudoval vysokou školu zaměřenou na obchod, a poté založil charitativní organizaci s názvem Heal Los Angeles. Místo hudby a tance miluje psy a motorky, rád cestuje po světe a užívá si života.

Zdroj: Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock

Prince Michael II

Zdroj: Autor: Tinseltown / Shutterstock

Nejmladším potomkem krále zpěvu je Prince Michael II, kterého nikdo nezná jinak než pod přezdívkou Blanket. Tu dostal proto, že jej Michael Jackson jako malého neustále schovával pod dekou před zraky médií. Nyní tento chlapec navštěvuje střední školu a rád se věnuje bojovým uměním. 

Dodnes však mnozí vzpomínají na situaci, kdy jako malý málem otci vypadl z hotelového balkónu.

Děti Michaela Jacksona budou vždy v hledáčku médií, i když se samy o svou popularitu nepřičinily a s největší pravděpodobností po ní ani moc netouží.

Zdroj: