Co vás čeká v červenci? Pro Blížence bude červenec měsícem lásky a vášně, Střelce čeká úspěch

Co vás čeká v červenci? Pro Blížence bude červenec měsícem lásky a vášně, Střelce čeká úspěch
Červenec je první ze dvou krásných prázdninových měsíců. Pojďme se společně podívat na to, co vás právě v červenci čeká a na co si máte dát případně pozor. 

Beran  

Červenec pro vás bude ve znamení hledání nového směru. Budete přehodnocovat vaše dosavadní směřování. Je důležité, abyste si dopřáli alespoň krátký odpočinek, kdy se zaměříte více na sebe a zjistíte co od života doopravdy chcete.  

Býk 

V červenci budete pohánění touhou vlastnit. Zapomínáte na hodnoty a snažíte se něco získat za každou cenu. To by mohlo vést ke zničení vašich dosavadních snah. Nesnažte se jít přes mrtvoly a vše dopadne dobře.   

Blíženec  

Tento měsíc pro vás bude měsícem lásky a vášně. Pokud jste sami, poznáte člověka, se kterým prožijete výbuch citů. Pokud již svou drahou polovičku máte, začne se váš vztah zlepšovat a vy budete ještě šťastnější.  

Rak  

Čeká vás velmi krásný měsíc. Vše se vám bude dařit a může se také stát, že dostanete krásný dar. Nemusí se jednat přímo o hmotný dar, ale také o dar ve formě příležitosti, zkušenosti nebo zážitku. Budete také plní energie a dobré nálady.  

Lev 

Právě ve svém životě prožíváte situaci, kterou už chcete vyřešit. V červenci to ale nepůjde přesně podle vašich plánů a vy budete dost rozladěni. Důležitá je ale trpělivost. Dejte si pozor na zbrklá rozhodnutí a dopřejte si čas pro řešení.  

Panna  

V červenci se vám začne dařit především po finanční stránce. Možná jste právě procházeli obdobím, kdy vaše peněženka nebyla příliš naplněná. To se ale nyní změní a vy si můžete dopřát také vytouženou dovolenou 

Váhy 

V červenci budete mít tendence zavírat oči před Vaší situací. Kvůli tomu budete hodně ulpívat v minulosti, což vám bude bránit v dalším rozvoji situace a Vás samotných. Zaměřte se proto více na realitu a vytvoření nových postupů a cílů.  

Štír  

Pravděpodobně se ocitnete v situaci, kdy nebudete přesně vědět, komu věřit a komu ne. Mohlo by se stát, že vyberete špatně. Proto uděláte nejlépe, když budete v červenci spoléhat pouze na sebe a budete věřit svým vlastním pocitům a názorům.  

Střelec  

V červenci vás čeká velký úspěch ve Vašem pracovním projektu. Čeká Vás sice opravdu hodně práce, ale zároveň můžete mít jistotu, že jste se vydali tou nejlepší možnou cestou. Nebojte se také říct svému okolí o pomoc s projektem.  

Kozoroh  

V červenci se vedle vás vyskytne člověk, který vám podá pomocnou ruku. Nebojte se ji přijmout. Tento člověk k vám přistupuje s nejlepším úmyslem a stane se vám opravdu dobrým rádcem.  

Vodnář 

Tento měsíc pro vás bude ve znamení spojení s ostatními lidmi, kteří vám budou nejen naslouchat ale budou vás také chápat. Bude se vám dařit ve všech vztazích. Můžete získat nejen nové spojení v lásce, ale také nová přátelství.  

Ryby  

Červenec pro vás bude plný radosti a štěstí. Budete trochu hlavou v oblacích. Dejte si ale pozor, abyste se od reality neodtrhli příliš. Užívejte si své štěstí, ale myslete také na následky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text