Co si připravit na snídani a svačinu rychle a zdravě

Co si připravit na snídani a svačinu rychle a zdravě
Přejete si stát se králi kuchyně, avšak bez nutnosti trávit v ní půl dne? Právě pro vás jsou určeny rychlé a jednoduché recepty, jejichž přípravu zvládne opravdu každý. Vyberte si svůj recept pro snídani a chutnou (a hlavně zdravou) svačinku.

Snídaně – jednoduché recepty pro začátečníky

Patříte mezi nadšené začátečníky, a nepřejete si, aby vás od vaší píle odradily složité recepty? Jste na správné adrese! Vyberte si ze základních receptů pod heslem jednoduché recepty pro začátečníky, které si připravíte rychle, a přesto budou výtečné!

Míchaná vajíčka

Nejjednodušší recept na světě, do kterého můžete přidat i čerstvé houby. Cibule a vejce vám postačí, abyste se olizovali až za ušima.

Toasty s medem

Toastový chleba, který krátce osmahnete, a na něj namažete lahodný med. Zvolit můžete klasický, nebo sezónně uvařený med z pampeliškových květů.

Domácí müsli

Když si večer napečete domácí müsli, v lednici vám vydrží dlouhé týdny. Jelikož je ale díky Salku či medu sladké, vsadíme se, že vám zmizí během týdne. Ráno zalejete klasickým či sójovým mlékem a můžete snídat!

Dopolední svačiny

Co stále vymýšlet, když už jste vystřídali všechny kusy zeleniny i ovoce, ale přáli byste si vytvořit něco smysluplnějšího? Podívejte se nápady, jak si dodat inspiraci.

Toasty s vejcem a salátem

Ráno si svačinu připravíte, a v krabičce si ji odnesete, kam potřebujete. Toastový chléb, vařené vejce a zelenina, kterou právě máte po ruce, bohatě stačí.

Banán politý čokoládo

V případě, že se zrovna nalézáte doma, si jednu z porcí ovoce můžete trochu osladit – polejte banán rozpuštěnou čokoládou (nejlépe hořkou), nebo ozdobte šlehačkou. Ale samozřejmě výjimečně. Taková porce tuků každý den by se rozhodně podepsala na vaší postavě – i zdraví.

A co snídáte vy?