Čínský horoskop pro Vepře na rok 2022. Jste Vepř?

Čínský horoskop pro Vepře na rok 2022. Jste Vepř?
Zkuste se v roce 2022 podívat na svůj horoskop z trochu jiného úhlu pohledu. Ku pomoci vám bude čínský horoskop, který se skládá ze soustavy 12 zvířat a pěti živlů. Je tedy poněkud odlišný od klasického horoskopu, který všichni dobře známe. Umí nám ovšem mnohé prozradit.

Jedno zvíře pokaždé totiž vládne jednomu danému roku. Tento rok je však oproti tomu našemu do značné míry posunut. Začíná tak vždy přibližně na přelomu ledna a také února. Pokud netušíte, jaké znamení v čínském horoskopu symbolizuje váš rok narození, podívejte se na poslední odstavec v tomto článku a zjistěte, zda náhodou nejste Vepř, o kterém budete tento článek pojednávat.

Vepř

Jste dynamičtí a připraveni takřka na cokoliv. Proto vás ani trochu nerozhodí poměrně dynamické změny, které na vás číhají hned na začátku roku 2022. A zejména z toho důvodu, že jste na tyto změny připraveni, vás nikterak nerozhodí. Dařit se vám bude nejen na pracovním poli, ale také v oblasti zdraví, partnerských vztahů i peněz.

Jediné, v čem byste se v příštím roce mohli skutečně omezit, je nepřiměřená konzumace tučných jídel a sladkého pití. V případě, kdy chcete zažít poměrně slušný rok, byste měli vzít svou kondici do svých rukou a dopřát si pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu. Pokud si navíc začnete dávat velký pozor na to, co jíte, budete se nejen cítit daleko lépe, ale budete i lépe vypadat.

Práce předčí vaše očekávání

V práci se vám bude dařit opravdu nadpozemsky. Dokonce nejen vaše práce, ale i vaše finanční ohodnocení naprosto předčí vaše očekávání. V roce 2022 vám bude na pracovním poli přáno. Máte velké plány do budoucna, a proto se snažíte šetřit a zároveň vydělat dostatek peněz na splnění svého snu. V roce 2022 vám tento sen bude zase o něco blíže.

V případě, kdy vlastníte firmu, bude vhodné ji rozšířit, čímž také získáte nové zákazníky. Vše totiž bude fungovat naprosto perfektně. A v případě, kdy do své firmy budete přijímat někoho nového, bude to skutečně odborník na svém místě.

Oceněni kromě jiného budou také samotní zaměstnanci. Máte totiž jasnou představu o tom, jak má vypadat spokojený pracovní tým. Z tohoto důvodu svým zaměstnancům dopřáváte nejen výborné pracovní podmínky, ale také různé akce, rauty, připravujete pro ně různá ocenění a vážíte si také jejich rodin. Všechna tato pozitiva z vás dělají naprosto dokonalého šéfa.

Objevuje se ve vašich snech často dráha? V tom případě byste měli trochu zvolnit ze svého tempa a nechat věcem svůj čas. Někdy jste totiž příliš zbrklí a to by se vám mohlo vymstít.

Láska vás posune o krok dále

Potkáte hned několik osob, které budou připadat v úvahu jakou budoucí partneři. Ovšem prolomit pomyslnou bariéru intimity bude takřka nemožné. V případě, kdy ovšem o daného člověka skutečně stojíte, neměli byste se mu v žádném případě podbízet. Raději počkejte na to, až vaši známost posune o další krok kupředu.

Dávejte si rovněž pozor na jazyk. Některá slova, která vyřknete z afektu, mohou druhé polovičce do značné míry ublížit, aniž byste to tušili. Rovněž si dávejte pozor na drby od cizích lidí, které vám mohou nejen ve vztahu udělat pořádné peklo. Pokud jste zadaní, možná na vás v příštím roce číhá menší či větší manželská krize.

Pročistit vzduch se vám vyplatí rozhodně tak, že svou partnerku vezmete na dovolenou či jí koupíte nějaký pěkný dárek. Mohlo by se také jednat o zážitek. Do svatby se ovšem v příštím roce raději nevrhejte. Na zásnuby ovšem bude ideální čas.

Roky narození Vepře

Narodili jste se v jednom z těchto roků? V tom případě je pro vás horoskop Vepře naprosto stvořený.

1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

 

Zdroj: 

  • autorský text