Čínský horoskop pro Zajíce na rok 2023: Vaše kariéra zaznamená vzestup, dařit se vám bude i v milostném životě

Čínský horoskop pro Zajíce na rok 2023: Vaše kariéra zaznamená vzestup, dařit se vám bude i v milostném životě
Narodili jste se v jednom z těchto roků? 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023. V tom případě jste Zajíc a tento horoskop patří právě vám. Rok 2023 bude ve znamení Vodního Zajíce. Všem Zajícům tedy přejeme především vše nejlepší, tohle je váš rok.

Podle čínského horoskopu bude rok Vodního Zajíce pro Zajíce nesmírně příznivý. Poslední Vodní Zajíc byl u vlády v roce 1963. Bez ohledu na to, v jakém elementu Zajíce jste narozeni, tento rok bude všem Zajícům přát. Po dvouletém období bojů a strádání se věci konečně začnou dávat do pořádku. Váš život nabere pozitivní směr a díky svému úsilí na sebe budete hrdí. Pokračujte správným směrem a budete překvapeni, jak velkých věcí dosáhnete. 

Milostný horoskop na rok 2023

Čínský horoskop na rok 2023 slibuje Zajícům v milostném životě dobré první čtvrtletí. Mezi vámi a vaší drahou polovičkou to bude skvěle fungovat, protože jste konečně odemkli úroveň vzájemného úplného porozumění. Milostný život bude pro zamilované Zajíce vášnivý a také nezadaní by se mohli konečně zastavit v hledání toho pravého.

Milostný život zajíců bude vášnivý. Zdroj: Veronika Zelenina/ Shutterstock

Rok 2022 byl pro manželské páry náročný. Rok Vodního Zajíce vám však přináší jen samé dobré zprávy. Pokud chcete, aby se situace ještě zlepšila, můžete s manželem či manželkou uvažovat o párové poradně. Bude pro vás velkým přínosem.

Rok 2023 vás povzbuzuje k tomu, abyste našli nové způsoby, jak vnést do svého milostného života vzrušení a novost. Romantická gesta vám mohou hodně pomoci, aby se váš partner nebo milenec cítil oceněný a bylo o něj postaráno. Doporučuje se vám také, abyste co nejvíce žili přítomností a příliš se nezabývali budoucností či ještě hůře minulostí.

Kariérní horoskop na rok 2023 

Stejně jako i v jiných oblastech i na profesní úrovni jsou vám hvězdy v tomto roce nakloněny. Vaše kariéra zaznamená vzestup. Podaří se vám navázat silné kontakty s vlivnými lidmi, které vám pomohou v kariérním a obchodním postupu. Také se můžete setkat s lidmi ze zahraničí, kteří vám pomohou rozšířit vaše dovednosti a znalosti, což vám v budoucnu přinese užitek.

Pokud však jde o změnu kariéry, rok 2023 pro vás nemusí být tím nejlepším. Zůstaňte u svého současného zaměstnání a vytěžte z něj maximum. Užívejte si to, co děláte, a hledejte způsoby, jak tuto činnost udělat výnosnější a lukrativnější. Místo toho, abyste se soustředili na to, co se nedaří, přesměrujte svou energii na to, co lze udělat správně, či dokonce lépe, abyste ve svém úsilí uspěli.

Také pokud jste v manželském svazku, pak vám doporučujeme, abyste v tomto roce věnovali pozornost kariéře svého manžela či manželky. Inspirujte a motivujte je na jejich profesní cestě a vždy jim buďte nápomocni, když budou hledat podporu nebo vedení.

Finanční horoskop na rok 2023

Čínský horoskop Zajíce na rok 2023 přináší, pokud jde o finance, dvojí výsledky. Na jedné straně můžete získat zpět peníze z investic, které jste považovali za ztracené. Také další investice vám přinesou velké zisky. Na druhou stranu však musíte být opatrní při ukvapených investicích do riskantních podniků, jinak bude ztráta, kterou utrpíte, větší než všechny vaše zisky dohromady.

V polovině roku se vám naskytne možnost získat bonusy za vaši tvrdou práci. Díky tomu se vaše finanční situace zlepší. Doporučujeme vám tedy, abyste byli trpěliví a nadále tvrdě pracovali na dosažení svého cíle, protože vaše tvrdá práce se zcela jistě vyplatí.

Obecně mají lidé ve znamení Zajíce občas ve zvyku utrácet peníze za zbytečnosti. V tomto roce se však pokuste tomuto nutkání odolat, snažte se spíše šetřit, investovat a utrácet moudře, abyste se vyhnuli budoucím problémům, které by vaše nutkavé utrácení způsobilo.

Získají bonusy za tvrdou práci. Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Zdravotní horoskop na rok 2023

Osoby ve znamení Zajíce, které mají spíše dobrodružnou povahu, vyhledávají adrenalinové zážitky a fandí extrémním sportům, by se měly (s nadsázkou řečeno) zabalit do bublinkové fólie. Buďte prostě opatrní. Pokud jste sportovci nebo milujete sportovní aktivity, pak si také musíte dávat pozor, abyste nic nepřehnali, jinak byste si mohli ošklivě ublížit. Naopak Zajíci, kteří sportu příliš neholdují doporučujeme, aby se začali fyzickým aktivitám věnovat. Pokud se nezačnete alespoň trochu hýbat, během pár let pocítíte důsledky.