Čínský horoskop pro Kohouta na rok 2022. Jste Kohout?

Čínský horoskop pro Kohouta na rok 2022. Jste Kohout?
Čínské horoskopy jsou velmi zajímavé. Někteří lidé dokonce věří čínským horoskopům daleko více než těm klasickým. Soustava dvanácti zvířat a pěti živlů, ke kterým jsou přiřazena jistá časová období, totiž u lidí budí obrovský zájem. Je to něco jiného, než známe, a je to něco fascinujícího. Zkuste si přečíst svůj čínský horoskop pro Kohouta a poznejte tajemství čínských horoskopů.

Každému jednotlivému roku vždycky vládne jedno znamení z čínského horoskopu. Tento rok je ovšem tak trochu odlišný od toho, který známe. Čínský rok totiž začíná zhruba na přelomu ledna a února. Zkuste se podívat na poslední odstavec tohoto horoskopu pro Kohouta a zjistěte, zda právě Kohout je vaším znamením v čínském horoskopu. Pokud nikoliv, pátrejte po svém znamení dále.

Kohout

Ocitáte se v přízni hvězd. Loňský rok pro vás sice nebyl tím nejhorším, ale také ne tím nejlepším. Věřte nebo ne, ale ten následující bude opravdu stát za to. Čekají vás jen samé úspěchy. Samozřejmě se o ně budete muset také zasloužit vlastní pílí a pracovitostí, ale bude to stát za to. Veškeré pracovní, zdravotní i vztahové problémy budete řešit s nadhledem a nic vás jen tak nerozhází. Snad pouze jen to zdraví by mohlo být ještě o kapku lepší. Neplýtvejte tak svými silami u nesmyslů a věnujte se raději podstatným věcem. Vitality máte sice na rozdávání, ale můžete o ni snadno přijít.

Snažte se více hýbat a také se lépe stravovat. Rozhodně vám za to vaše tělo poděkuje. Pokud máte nějaké to kilo navíc, bude rok 2022 přesně tím správným rokem pro boj s vaší nadváhou. Můžete také začít navštěvovat různé skupinové akce a cvičící pobyty. Možná se na nich také seznámíte s někým zajímavým a pohledným. Někdy podobné akce přejí novým vztahům a často jsou to vztahy pevné a plné vzrušení.

Zdálo se vám často o těhotenství? Možná toužíte po dítěti a tento sen vám prorokuje štěstí a plodnost v této oblasti. 

Změna zaměstnání je na spadnutí

Změna zaměstnání je v roce 2022 doslova na spadnutí. Tento rok se pro vás tak stane doslova přestupním vlakem. Najdete si také uplatnění mimo svůj obor a věřte nebo ne, bude vám to sedět. Konečně tak budete šťastní. V tomto oboru navíc nejspíše také potkáte někoho, kdo vám může ze svého řemesla mnohé předat. Budete se tedy učit od toho nejlepšího z nejlepších. Byla by chyba se domnívat, že už všechno znáte a že vás daný člověk nemá co naučit. Ba naopak. Pokud budete k tomuto člověku přistupovat s pokorou a budete naslouchat jeho připomínkám, stane se z vás rovněž mistr ve svém oboru.

Pokud podnikáte, rozhodně se vám v roce 2022 navýší vaše zisky. Výrazných úspěchů navíc docílíte nejen na pracovním poli, ale také v oblasti investic. Můžete začít obchodovat s nemovitostmi či výhodně investovat. Nejspíše také dostanete nějaké dědictví. S nabitými penězi ovšem zacházejte opatrně a dávejte si velký pozor na všechny podezřelé půjčky.

Láska bude vzkvétat

V oblasti lásky se vám bude rovněž velmi dařit. Vše sice bude při starém, ale nehrozí vám žádná výrazná bouřka ani oblačnost. Svůj vztah tak rozhodně zadaní Kohouti jistě stvrdí sňatkem. Nezadaní jistě nový vztah naleznou v práci. Nejspíše se ovšem bude jednat o velmi pomíjivý vztah, který rychle vyprchá. Možná si pravou lásku nenajdete v roce 2022, ale až v roce dalším. Nezoufejte, na lásku není nikdy pozdě. Ta pravá či pravý se jednou objeví před vašimi dveřmi. Možná se zkusíte seznámit za pomoci nějaké seznamovací reality show či seznamky. Pamatujte ovšem na to, že na lásku byste neměli nikterak tlačit.

Roky narození Kohoutů

Pokud jste Kohout, narodili jste se v jednom z těchto roků.

1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, ...

 

Zdroj:

  • autorský text