Čínský horoskop pro Draka na rok 2022. Jste Drak?

Čínský horoskop pro Draka na rok 2022. Jste Drak?
Podívat se někdy na svůj život z pohledu čínského horoskopu není od věci. Tento horoskop je totiž postaven na zcela odlišném systému. Čínský horoskop se ve své podstatě skládá ze soustavy dvanácti zvířat a pěti živlů. Těm je následně přiřazeno jedno z nabízených časových období. To poté vládne celému nadcházejícímu roku.

Myslete na to, že čínský rok je odlišný od toho klasického. Začíná totiž přibližně až na přelomu ledna a února. V čínském horoskopu tak velmi snadno objevíte celou řadu věcí, které v tom klasickém najdete málokdy. Pokud nevíte, které znamení zvěrokruhu podle čínského horoskopu představujete, podívejte se na poslední odstavec tohoto článku, který vám přiblíží roky narození pro znamení Draka. Pokud některý z roků bude souhlasit s tím vaším, patříte mezi Draky, o kterých bude hovořit tento článek.

Drak

Jste velmi vystresovaní z roku 2021. Není se vůbec čemu divit. Tento rok nebyl lehký pro nikoho z nás asi stejně tak jako předchozí dva roky. Situace je stále velmi vážná a do té chvíle, než se spojí všichni občané této země a budou tahat jeden za druhého, bude situace stejně žalostná. Nejhorší na tom je, že do nového roku vstupujete se silnou nedůvěrou v lepší zítřky. Ztratili jste také spoustu svých dobrých přátel a možná i některé členy své rodiny. Nelze se tak divit tomu, že často budete jednat velmi emocionálně a také pod nátlakem. Jen čas ukáže, zda se blíží lepší zítřky, či nikoliv.

Vesměs ovšem pro vás bude rok 2022 velmi příjemným a také úspěšným rokem. Nebudeme si nic nalhávat, ale změnu jste potřebovali již jako sůl. Snažte se tak co možná nejméně komplikovat svůj život a nepřeceňujte se. Nikdy také nepracujte až do samého úpadku. S vaší psychikou by to mohlo velmi zamávat. Pokuste se zůstat stále v dobré fyzické i psychické kondici. Myslete především sami na sebe a snažte si čas od času zvednout náladu něčím příjemným. Odreagování vám velmi prospěje.

V práci bude lépe než letos

práci se vám v tomto roce příliš nedařilo. Vaše neúspěchy ovšem často nebyly dány pouze tím, co skutečně umíte či neumíte, ale především lidskými faktory. Vaši nadřízení se k vám často nechovali příliš korektně. Pokuste se tak konečně od této skupiny lidí odejít. Pro vás osobně bude přijatelnější spíše komfortnější prostředí, než je to, ve kterém se nyní nacházíte. Mimo jiné se v novém roce objeví i příležitost ke změně zaměstnání. Dobře tedy zvažte, zda by to nebylo vhodné řešení. Nikdy ale neberte první nabídku, která vám přistane na stole. Váš životní standard není příliš levný, a tak by bylo dobré, abyste si našli práci, která vaše výdaje pokryje natolik, že vám z výplaty ještě také něco málo zbude.

Věřte, že v příštím roce nevyjde žádná vaše snaha na prázdno. Kromě toho máte možnost získat také lepší práci a s ní i lepší přátele do života. V případě, kdy budete navíc s penězi zacházet rozumně, budete si moci dopřát i vytoužené bydlení.

Skvělý rok v oblasti lásky

Plodný rok vás čeká i v oblasti lásky. Čeká na vás totiž nový vztah, který bude naprosto fajn. Mimo jiné se již s tímto člověkem znáte velmi dlouhou dobu, a tak již víte, co od sebe máte očekávat. Za sebou máte oba dva již nějaká vztahová zklamání a karamboly, tudíž vás nejspíše tyto zkušenosti spojí a vytvoříte stabilní pár.

Pokud jste zadaní, nezapomínejte na to, že kromě výchovy dětí a domácích povinností jste stále také partneři. Tudíž byste svůj vztah měli brát trochu více vážně. Snažte se jeden druhého čas od času překvapit. Udělejte si čas sami pro sebe a jděte například na dobré jídlo do restaurace. Nikdy nezapomínejte na to, že jste kromě rodičů také stále ještě milenci.

Roky narození Draka

Narodili jste se v jednom z těchto roků? V tom případě jste Draci a tento horoskop patří právě vám.

1904, 1016, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, ...

 

Zdroj:

  • autorský text