Narodili jste se ve znamení Střelce? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory

Narodili jste se ve znamení Střelce? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory
Střelec je velmi intelektuální a otevřené znamení horoskopu, které se rychle zamiluje. Pokud máte ve svém okolí Střelce, určitě je to skvělý přítel. Pokud se o něm chcete dozvědět více, čtěte dál.

Datum: 22. listopadu – 21. prosince

Modalita: Oheň

Vládnoucí planeta: Jupiter

Vlastnosti:

  • žádný vnitřní hlas 
  • formuje názory na základě čistých emocí
  • posedlý sebezdokonalováním
  • svoji pravdu používá jako tupou zbraň
  • nejpřátelštější osoba na večírku

Slavní: Nicki Minaj, Jane Austen, Emily Dickins

Jaká je osobnost Střelce?

Střelec je největší empirik. Vždy dají přednost zásadám před pocity a často se ptají, kým jsou. Přecházejí od práce k práci, od filozofie k filozofii, od víry k víře. Jsou to průzkumníci lidského údělu a nebojí se změn. Střelci mají pocit, že svět je jejich hřištěm. Rádi zkoumají neznámé. Chtějí pochopit, jak svět funguje.

Střelec je objevitel. Jsou neohroženým dobrodruhem i zarytým kritikem. Chápou, že poznání má dvě podoby: povrchní, jednorázové, které přichází z vnějších zdrojů, a takové, které vychází zevnitř. Střelec ví, že vnější znalosti lze snadno získat, zatímco vnitřní znalosti jsou exponenciálně hlubší a mocnější.

Jsou na výpravě za proniknutím do hlubin vesmíru uvnitř lidské mysli. Nedělají to proto, aby si dokázali, že znají všechny odpovědi, ale protože vědí, že cesta je cíl.

Jaká je slabost Střelců?

Střelec je znamení bojovníků-básníků. V jedné ruce drží střelnou zbraň a v druhé knihu. Je v nich obsažena neutuchající touha po svobodě. Patří k nejvelkorysejším a nejsvětovějším znamením zvěrokruhu. Jejich bezmezný optimismus je nakažlivý. Může pro ně být těžké najít soustředění, ale jakmile se pro něco rozhodnou, nezastaví se před ničím, aby toho dosáhli. Jejich schopnost překonávat nepřekonatelné výzvy svědčí o jejich přizpůsobivé síle.

Proč je Střelec tak výjimečný?

Střelci mohou být příliš ctižádostiví. Chtějí tak intenzivně věřit, že dokáží překonat omezení reality, že je pro ně těžké přijmout prosté životní radosti, které před nimi leží. Jsou tak soustředění na dosažení svých cílů, že se nezastaví, aby ocenili malá vítězství na cestě. Díky svým vysokým nárokům působí přezíravě a arogantně.

Střelci chtějí vědět všechno. Ve své nekonečné honbě za poznáním se mohou ztratit. Jejich zvědavost je někdy může vést ke zpochybňování základů jejich přesvědčení. Zpochybňování věcí je pro ně způsob, jak si vytvořit ucelený pohled na svět. Je to také způsob, jak najít nové způsoby poznávání světa.

Jak svést Střelce

Ukažte na knihu, kterou právě čtou, a řekněte, že ji nesnášíte. Uveďte nějaký odvážný, ale obecný důvod. Řekněte jim o své osobní filozofii: že svět by byl mnohem lepší, kdyby se všichni naučili trochu víc smát a trochu méně plakat. Po první společné noci je požádejte, aby s vámi utekli.

Zamilovává se Střelec rychle?

Střelci jsou neuvěřitelně otevření, což je vede k tomu, že se tak rychle zamilují. Nevidí smysl v opatrnosti, protože mají pocit, že už si vše spočítali a zjistili, že potenciál odměny převažuje nad rizikem. Nepotřebují mnoho času na to, aby se rozhodli, zda vás chtějí.

Přijímají představu, že všechny emoce jsou pomíjivé, a to včetně lásky. Nepotřebují si ji udržovat. Nepotřebují ji vlastnit, aby potvrdili její existenci. Přitahuje je novost a líbí se jim představa, že mohou jít rychle dál. Pokud se nezamilují na první pohled, obvykle to netrvá příliš dlouho.

Co je pro Střelce přitažlivé?

Střelec hledá někoho, s kým se bude dobře bavit. Chtějí mít možnost poznávat svět, aniž by se museli obávat následků svých činů. Nechtějí být svázáni. Potřebují někoho, kdo nebere život příliš vážně. Někoho, s kým by si mohli užívat života. Ve fyzické oblasti je pro Střelce mozek tou sexuálně nejsvůdnější částí těla.

Oceňují lidi, kteří mají intelektuální nadhled, umí zacházet se slovy a mají ostrý smysl pro humor. Tato přitažlivost je částečně dána tím, že Střelci vládne planeta moudrosti.