Zamilovali jste se do někoho, ale ještě nejste připraveni zažehnout oheň vášně? Vyzkoušejte magii červené barvy

Zamilovali jste se do někoho, ale ještě nejste připraveni zažehnout oheň vášně? Vyzkoušejte magii červené barvy
Barevná magie je součástí mnoha magických tradic, protože barvy mají určité asociace. Mějte však na paměti, že některé tradice si mohou stanovit vlastní korespondence, které se od tohoto seznamu liší.

Buďte kreativní  

Pokud jde o skutečné použití těchto korespondencí, buďte kreativní a přemýšlejte mimo svou obvyklou zónu pohodlí. Možná budete chtít mít po ruce různé svíčky, barevné papíry, oltářní látky a látky, stuhy nebo inkoust, které můžete použít při různých magických úkonech.

Napište kouzla a zaklínadla v příslušné barvě nebo použijte odpovídající barevný papír. Můžete do nich zakomponovat kameny, byliny nebo květiny v barvě podle vlastního výběru. Pokud meditujete nebo provádíte nějakou práci s energií čaka, můžete si dokonce představovat, že jste obklopeni světlem v barvě, kterou potřebujete pro svou magickou práci. Možnosti jsou omezeny pouze vaší vlastní představivostí.

Použijte červenou rtěnku k polibku milence, zdroj: Sofia Zhuravetc / Shutterstock

Emocionální červená barva

Červená barva je spojená s odvahou, zdravím, sexuální láskou a chtíčem, proto se může hodit při práci s kouzly. Použijte červenou rtěnku k polibku milence, naplňte červený látkový váček bylinkami, abyste posílili svůj sexuální život, nebo si před náročným podnikem zapalte červenou svíčku, abyste si dodali trochu odvahy. Pokud sportujete nebo se věnujete jiným soutěžním aktivitám, oblečte si pod dres něco červeného, co vám pomůže zvednout sebevědomí.

Červená barva je také spojována s válkou a mocí, takže pokud se chystáte do konfliktu - fyzického nebo emocionálního - může být červená barva užitečná; zvažte, zda si předtím, než vyrazíte do bitvy, nepředstavíte sami sebe zalité jasným červeným světlem.

Červená je také spojena s kořenovou čakrou. Z tohoto důvodu je spojena jak s naším smyslem pro stabilitu, tak s tím, jak se vztahujeme k fyzickému a materiálnímu světu. Taky je spojována s přátelstvím a láskou. Zamilovali jste se do někoho, ale ještě nejste připraveni zažehnout oheň vášně? Použijte červené růže nebo jiné květiny, abyste mu poslali vzkaz. Oblékněte se do této barvy, abyste přilákali nové přátele.

Zdroje článku: