Jak si přitáhnout bohatství pomocí Feng shui?

Jak si přitáhnout bohatství pomocí Feng shui?
Všichni se snažíme získat ve svém životě velké bohatství, abychom mohli vést pohodlný život. Bohatství lze dosáhnout v několika formách, jako je finanční bohatství, příležitosti, štěstí, přátelství a několik dalších.

Zde se budeme zabývat feng-šuej pro bohatství, které si můžete osvojit. Zde je několik tipů týkajících se Feng shui pro bohatství, kterými byste se měli řídit ve svém každodenním životě, abyste dosáhli nejlepších výsledků.

Umístění zdroje tekoucí vody

Ve feng-šuej znamená tekoucí vodní zdroj hojný tok financí ve vašem životě. Měli byste mu ve svém domě věnovat požadovanou pozornost a zajistit, aby nedošlo k poškození nebo úniku vody. Pokud se ve vašem domě vyskytnou nějaké problémy s vodovodem, měli byste je okamžitě odstranit, abyste zbytečně nepřišli o bohatství. Uvnitř vašeho domu nebo na zahradě by měl být umístěn pohyblivý zdroj vody, například malá fontánka.

Ve feng-šuej znamená tekoucí vodní zdroj hojný tok financí ve vašem životě, zdroj: TammiMild / Shutterstock

Údržba špičkových kamen

Kamna jsou ve feng-šuej symbolem bohatství a zdrojů. Chcete-li tedy zvýšit své bohatství a zlepšit své finance, je třeba udržovat kamna v perfektním stavu. Vždy je třeba dbát na to, aby byl spotřebič čistý a hořáky byly vždy v provozuschopném stavu. V ideálním případě byste měli sporák používat každý den k přípravě jídla. Tím byste ve svém domě aktivovali energii ohně, která by nakonec přitáhla do vašeho domu více a více prosperity.

Želva je symbol dlouhého života a nesmírné prosperity, zdroj: Vitalii Bashkatov / Shutterstock

Umístění želvy podle feng-šuej v domě

Feng Shui želva je další skvělou věcí, kterou je třeba umístit do vašeho domu. Tyto želvy se obvykle skládají ze skla, pryskyřice, bláta, kovů, dřeva a krystalů. Jedná se o symbol dlouhého života a nesmírné prosperity.

Zlé oko pro ochranu prosperity

Zlé oko je velmi známý a velmi účinný symbol feng-šuej pro posílení a povzbuzení štěstí a přinesení hojnosti. Jeho uchovávání doma přináší mnoho prosperity a slouží také jako velmi atraktivní nástěnná dekorace.

Umístění smějícího se Buddhy v domě

Jedná se o hlavní symbol feng-šuej, který dodává vašemu domu spoustu pozitivní energie a přináší mnoho bohatství a hojnosti.

Zdroje článku: