Bohatství podle horoskopu na srpen: Jste v srpnu předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na srpen: Jste v srpnu předurčeni k finančním úspěchům?
Všichni vyhlížíme lepší zítřky, dnešní doba je nepřejícná, kdy si každý snažíme zajistit svou budoucnost víc než kdy předtím. Nakoukněte do finančního horoskopu, který vám prozradí, jak se vám povede v měsíci srpnu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

S příchodem srpna se objeví několik velkých výdajů, které jsou však nezbytné. Díky Jupiteru se ale bát nemusíte, protože vaše výdělky stále převyšují výdaje. Budete mít potřebu pomáhat druhým, jen do toho, příspěvek charitě vás pohladí po duši. Nebojte se také dlouhodobých investic, nyní je ta vhodná doba.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci, měli byste zpozornět, štěstí stojí při vás, takže pokud se rozhodujete, zda se pustit do podnikání, směle do toho, s trochou šikovnosti si můžete vydělat poměrně slušnou částku. Zvažte také, jak zhodnotit pozemky a nemovitosti, které uchováváte pro své děti. Zbytečně ztrácíte na jejich ceně.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

První srpnový týden se ponese ve znamení práce, do které budete zcela ponořeni. Planety jsou vám stále nakloněny, proto mohou být jak zaměstnanci, tak i podnikatelé spokojeni. Doposud jste mohli čerpat z mnoha příležitostí, ovšem začněte být opatrní, zejména při dlouhodobých investicích. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Měsíc srpen bude plný překvapení a přinese slušné zisky. Měli byste se zaměřit na investice do krátkodobých cenných papírů, které vám přinesou očekávané výsledky. Objeví se také finanční výpomoc od blízké osoby, která by mohla vyřešit váš problém. Také v práci budete štědře odměněni, na zvýšení platu jste čekali dost dlouho.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Už dlouho přemýšlíte nad svým dosavadním zaměstnáním, zda jste v něm skutečně spokojeni. Nyní přišel čas, abyste trochu zariskovali a poohlédli se po takové práci, ve které budete šťastní. Rozhodně to s rozhazováním peněz nepřehánějte, velké investice nechte na pozdější dobu, která bude více příznivější.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Konečně jste našli zaměstnání, ve kterém se vám dostalo uznání. A ačkoliv se můžete radovat i z měsíčního platu, měli byste stále udržovat v jakési rovnováze váš rodinný rozpočet. Mohou se totiž objevit výdaje, se kterými nebudete vůbec počítat. Je také ideální čas na to, abyste přehodnotili svůj přístup k penězům a zamysleli se nad některými pravidelnými výdaji.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Můžete se těšit z vašich příjmů, ty se totiž zvýší hned z několika zdrojů vašich nových výdělků. Měsíc srpen také přinese nové možnosti, kterými si budete moct vydělat velmi hezké peníze. Rozhodně neoddalujte nezbytné opravy v domácnosti, mohly by se vám do budoucna ještě více prodražit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V polovině měsíce srpna budete překvapeni zprávou o dědictví, se kterým jste vůbec nepočítali. Moc dobře si uvědomujete, jak je důležité mít v dnešní době naspořeno, proto se pustíte do práce s vervou, díky níž si vytvoříte rezervy. Ovšem pozor, nic se nemá přehánět, peněženku si sice svou pílí naplníte, ale zdraví byste měli mít na prvním místě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci, měli byste se mít na pozoru a vyhnout se jakýmkoliv půjčkám, byť by vás vytáhly z problémů. Měsíc srpen není vhodný ani pro investice, využijte tento měsíc pro své sebevzdělávání, díky čemuž si můžete později zajistit dobré zisky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Tvrdá práce se vám vyplatila. Právě teď je ten ideální čas pro investici do vlastního bydlení. Neměli byste však usnout na vavřínech, ještě není ten správný čas polevit. Také se vám vrátí peníze, které jste v minulosti půjčili velmi blízké osobě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pokud vás lákají investice do nemovitostí a jiných dlouhodobých investic, rozhodně to nedělejte. Srpnem vám totiž začíná období, ve kterém byste se jakýchkoliv větších výdajů měli vzdát. Podnikatelům se však zadaří, konečně vám svítá na lepší časy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rodiče na vás mysleli od vašeho narození, budete mile překvapeni, jakou budoucnost vám předpřipravili. Je už pouze na vás, jak uchopíte možnost, která se vám v srpnu naskytne. Právě teď je také ideální doba si říct o zvýšení platu. Jen se toho nebojte.