Bohatství podle horoskopu na prosinec: Jste v prosinci předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na prosinec: Jste v prosinci předurčeni k finančním úspěchům?
Kdo by si nepřál mít dostatek peněz a být finančně zabezpečený? Myslím, že takových lidí moc nenajdeme. Pojďme se podívat, jak se bude po finanční stránce dařit v prosinci vám. 

Mít dostatek peněz je zajisté velmi příjemná situace. Asi každý z nás si přeje být finančně zajištěný alespoň natolik, aby nemusel obracet každou korunu a mohl si dovolit věci, které si přeje. V životě se nám někdy daří lépe a jindy je naše situace zase o trochu horší. Nejinak tomu je v otázce peněz. Jak se ale bude dařit v prosinci jednotlivým znamením? Budete si moci vyhodit z kopýtka, nebo je naopak na místě šetřící režim? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

V prosinci bude vaše finanční situace poměrně stabilní. Nečekají na vás sice žádné obrovské částky, ale strádání se bát rozhodně nemusíte. Vánoce vám do rozpočtu příliš nezasáhnou, a tak si můžete dovolit také zaslouženou dovolenou a odpočinek. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Když po něčem toužíte, umíte si za tím tvrdě jít. A právě tato vlastnost se vám v prosinci vyplatí. Díky své pracovitosti zvládnete hned několik projektů najednou a díky tomu se dočkáte krásného obnosu peněz, který výrazně zlepší vaši finanční situaci. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Snažíte se sice si finančně polepšit, ale v prosinci se to příliš nepodaří. Překvapí vás totiž nečekané výdeje, které s vaším rodinným rozpočtem pěkně zatřesou. Nesmutněte. Pokud v práci pořádně zaberete, brzo se vaše situace zase zlepší. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Vánoce jsou na krku a vy se budete snažit udělat radost svým blízkým. Tuto radost ale dělejte pouze v rámci vašich finančních možností. V prosinci si rozhodně dejte pozor na zbytečné úvěry. Vzít si půjčku je sice snadné, ale se splácením by mohl být později trochu problém. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

S koncem roku budete mít velkou chuť do práce. Díky tomu dokončíte několik náročných projektů, které vám přinesou pohádkovou odměnu. Nezapomínejte ale, že je potřeba také odpočívat. Kromě pohádkové odměny si dejte za cíl také pohádky v televizi a odpočinek s rodinou. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

V prosinci si můžete dovolit vyhodit si trochu z kopýtka. Vaše svědomitá práce bude po zásluze odměněna a vám se začne dařit opravdu skvěle. Nejenže bez problémů vše zaplatíte, ale podaří se vám také si peníze užít a ještě podstatnou částku ušetřit.

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Prosinec pro vás bude po finanční stránce velmi pozitivním měsícem. Jen si dejte velký pozor, aby se vás někdo nepokusil připravit o vaše štěstí. Může se jednat o nepřejícího kolegu, který se na vás pokusí hodit vlastní průšvihy. Buďte obezřetní a vše dopadne dobře. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Prosinec pro vás může být po finanční stránce poměrně klidným měsícem. Dejte si ale pozor na nevýhodné smlouvy a obchody. Dobře si přečtěte všechny obchodní podmínky. Díky tomu se vyhnete náročnému řešení vzniklých nepříjemných situací. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Dejte si pozor na přehnané utrácení. Vánoce nejsou jen o dárcích a jídle, ale o celkové atmosféře a času stráveném s rodinou. Přehnané utrácení by vás mohlo dostat do finančních potíží, ze kterých se budete dostávat ještě pěkně dlouho. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Finančně se vám bude v prosinci skvěle dařit. Čeká na vás více drobnějších částek z různých zdrojů. Může jít například o prémie, dárek nebo třeba výhru v loterii. Nepůjde sice o závratné částky, ale rozhodně vás potěší. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Tento měsíc se vám podaří získat nějaké peníze navíc. Může se jednat o přidání platu nebo alespoň vánoční prémie. Využijte tento obnos k tomu, abyste udělali radost sobě a svým blízkým. Můžete například vyrazit alespoň na krátkou dovolenou nebo prodloužený víkend. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

V prosinci si dejte velký pozor na veškeré vaše smlouvy a splátky. Advent je hektické období, a tak by se mohlo snadno stát, že na některou z plateb zapomenete. A to by vám mohlo vykoledovat nemalé penále. 

Zdroj článku:
  • Autorský text