Důvody, proč jsou Beran a Střelec kompatibilní partneři

Důvody, proč jsou Beran a Střelec kompatibilní partneři
Beran je člověk narozený v rozmezí dat 21. března a 19. dubna, Střelec se narodil mezi 22. listopadem a 21. prosincem. Zatímco obě znamení jsou naprosto odlišná, několik věcí mají společné, a proto mohou vytvořit perfektní pár, pokud se dají dohromady. Na čtyři důvody, proč tomu tak je, se nyní podíváme.

Vzájemně si věří

Beran ani Střelec nejsou ten typ člověka, který by svého partnera osočoval z čehokoliv nepodloženého. Taktéž si jsou oba moc dobře vědomi, že aby vztah fungoval, musí se snažit a druhého nepodrazit. Obě tato znamení jsou totiž mimořádně poctivá a ten druhý to moc dobře ví. Pokud se ve vztahu objeví lež, partner lháře to okamžitě pozná. Střelec bere všechny problémy ve vztahu s elegancí a klidem, zatímco Beran se cítí se Střelcem v bezpečí a má pocit, že svému partnerovi může svěřit všechny problémy, které ho trápí.

Oba chápou touhu po svobodě toho druhého

Mít někoho, kdo touží po určité svobodě, pokud dotyčný sám po svobodě touží, zahřeje na srdci a tito lidé častokrát ukončí partnerství sňatkem a vstupem do manželství. Chápou potřeby toho druhého, poněvadž potřeby jich samotných jsou téměř stejné. Zpočátku však mohou oba váhat - Střelec si nemusí být jistý, jestli chce vstoupit do svazku, zatímco Beran může váhat, zda se může zamilovat a nezlomí to jeho srdce. Tito dva lidé se však vyznačují tím, že chápou jeden druhého a podporují ho. Tento vztah bývá hodně vášnivý a klidný.

Tito lidé častokrát ukončí partnerství sňatkem. Zdroj: Kate Kultsevych / Shutterstock

Intelektuálně jsou na stejné vlně

Jak Beran, tak i Střelec se nechává inspirovat svými vlastními myšlenkami a přemýšlejí rychle. Žádný z partnerů se nestane dezorientovaný v jejich rozhovorech plných spousty témat, které chtějí probírat. Oba přeskakují z jednoho tématu na druhé během několika málo vteřin, a proto je ostatní lidé příliš nechápou. Hlavní však je, že oba dva se chápou naprosto skvěle. Každý z partnerů náhlou změnu tématu uvítá. Jediný rozdíl v těchto dvou lidech je ten, že Beran se zabývá hlavně přítomností, kdežto pro Střelce žádná časová hranice neexistuje.

Jsou skvělí v komunikaci

Jak již bylo výše řečeno, tato dvě znamení spolu dokáží komunikovat dlouhé hodiny každý den a ani po několika letech je to neomrzí. Beran i Střelec jsou ohnivá znamení, Při komunikaci se nikdy nestane, že by došla témata, a oba partneři se v komunikaci skvěle doplňují. Jelikož dobrá komunikace je naprostý základ dobrého vztahu, tato dvě znamení mají předem vyhráno, ocitnou-li se spolu ve vztahu.

A pokud někomu z partnerů dojde nápad na další téma (a většinou se to nestává ani u jednoho z těchto znamení), nemusí mít strach - jeho partner již nějaké vymyslí.

Zdroj článku: