Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Štír?

Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Štír?
Máte velkou představivost i smysl pro překvapení, je tudíž více než možné, že jste vyzkoušeli vícero barevných kombinací a našli tu pravou barvu, která se vám zamlouvá nejvíce. Víte ale, že i vy máte své šťastné barvy, díky nimž vás lidé více pochopí a můžete jimi vyjádřit svou osobnost? Je to tak a v tomto článku vám přinášíme jejich seznam.

Červená

Jedná se o vaši nejlepší barvu, pokud chcete uspět v kariéře či při pracovní schůzce. Jste opatrní při výdajích, které máte vlastně jen proto, že peníze investujete zpátky do vašeho podnikání a kariéry celkově. Z tohoto důvodu je červená barva dobrou barvou pro vaši kariéru, ale také se hodí při zvládání vašich finančních rozhodnutí.

Modrá

Hledáte-li svou nejlepší barvu pro milostný život, je to modrá. Vystihuje vaši intimitu a touhu po celoživotním spojení s tím pravým partnerem. Také reprezentuje fakt, že spadáte pod vodní znamení zvěrokruhu.

I modrá sedí štírům jako ulitá. Zdroj: Ivanna Muratidi/ Shutterstock

Růžová

Jste-li žena, obléci se celá do růžového oblečení je skvělý způsob, jak přilákat nové kamarádky. Jako Štír jste považováni za člověka, který nemá příliš mnoho soucitu, opak je však pravdou. Tato barva vystihuje vaši touhu pomáhat druhým lidem.

Hnědá

Potřebujete pocit bezpečí. Hnědá barva je přesně ta neutrální barva, v jejímž obklopení se budete cítit, jako by nad vámi někdo držel ochrannou ruku. Cítíte se rázem jistější a sebevědomější než kdy jindy.

Nachová

Nejlepší způsob, jak vyjádřit svou silnou osobnost, je obléci si něco v nachové barvě. Ta vám dává pocit, že nic není nemožné, a také varuje vaše okolí, že není radno si s vámi zahrávat. Také je svým způsobem tajemná, přesně jako vy.

Žlutá

Tato barva se považuje za barvu štěstí. Jenže pro vás je to něco mnohem více – jedná se o vaši osobní barvu, která k vám přiláká štěstí z celého okolí. Navíc při pohledu na tuto barvu jste naplněni optimismem.

Zdroj článku: