Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Beran?

Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Beran?
Máte rádi takové styly oblečení, za nimiž se otočí nejeden člověk. Pokud jste klasický Beran, upřednostňujete červenou barvu. Ta však není jediná, která se k vašemu znamení zvěrokruhu hodí. Zde je seznam pěti barev a jejich kombinací, v nichž vynikne vaše osobnost.

Krvavě pomerančová a barva lilku

V těchto dvou barvách vyniknete, ovšem jedna by měla sloužit jako barevný doplněk, poněvadž tyto dvě barvy oblečení k sobě moc nepasují. Tyto barvy vám však pomáhají překonat překážky, na něž vzdáleně nemáte, připadáte si v takovém oblečení neporazitelní.

Vaše sebevědomí je značně zvýšeno. V těchto barvách máte vůli dokončit svou práci, přestože vás nebaví, poněvadž na vaši mysl působí vesele.

Růžová

Tuto barvu ocení převážně ženy. Tato barva je symbolem ženskosti, ovšem vám se jeví jako dokonalý způsob, jak zapůsobit na lidi ve vašem okolí. Chcete docílit větší oblíbenosti a dát všem ostatním najevo, že i vy můžete působit přátelsky k ostatním lidem. Máte-li na sobě růžové oblečení, lidé si o vás spíše pomyslí, že zábava pro vás není cizí slovo.

Oranžová

Oranžová je přesně tou barvou, která vám přinese štěstí a úspěch. Stačí jeden kus oblečení v této barvě či malý módní doplněk a všimnete si, že se vám daří lépe. Je to proto, že tato barva na vaše znamení působí více a zklidňuje vaši mysl, aniž byste si to uvědomili, tudíž se stanete mnohem pečlivějšími a pozornějšími.

Žlutá

Už jen žlutý náramek vám pomůže cítit se mnohem pochopenější, což zlepšuje vaše vztahy s ostatními lidmi. Pokud nosíte oblečení v této barvě, jste mnohem otevřenější, co se týče vašich emocí. V tu chvíli uvidíte lidi takové, jací jsou, bez přetvářky.

modelka, Rido / Shutterstock

Bílá a krémová

Častokrát jste nervózní, protože očekáváte následky za své činy. Tyto dvě barvy, obzvláště v kombinaci, uklidňují vaši mysl a zařídí, že nervozita z vás rázem opadne. Je to dobré zejména po pracovní stránce, kdy máte nadřízenému odevzdat práci, na níž jste pracovali několik dnů.

Zdroj článku: