Přemýšleli jste někdy o hlubším významu barev a jejich blahodárném vlivu na život? Dozvíte se, jak důležité jsou barvy v magii

Přemýšleli jste někdy o hlubším významu barev a jejich blahodárném vlivu na život? Dozvíte se, jak důležité jsou barvy v magii
Zajímá vás, jak čarodějky využívají sílu barev ve svých magických praktikách? No a máte nějakou oblíbenou červenou rtěnku, po které saháte při prvním rande? To je barevná magie s cílem svádět.

Leželi jste někdy v letním dni v trávě, jen tak vstřebávali sluneční paprsky a užívali si, jak dobře se cítíte? Využívali jste magické vlastnosti žluté a zlaté barvy.

Lze považovat na barevnou magii za přitažlivou, protože ji používáme každý den, často aniž bychom si rituálu všimli. Je to něco, co je začleněno do struktury našich životů, jen díky tomu, že děláme mnoho malých rozhodnutí během dne. Ve skutečnosti už pravděpodobně praktikujete více čarodějnictví, než si myslíte.

 Pokud jste přetažená a potřebujete klid, zvolte modrou manikúru, zdroj: VALUA VITALY / Shutterstock

Co je to barevná magie?

Barevná magie je využití barevného spektra a záměru každé barvy k vyvolání její magické odezvy. Chcete-li experimentovat s barevnou magií, můžete po svém domě rozmístit předměty různých barev, které vám pomohou vytvořit různé energie. Pokud máte omezený rozpočet a chcete to vyzkoušet, aniž byste utratili spoustu peněz, můžete zkusit rozmístit po domě květiny a zjistit, jak změní náladu. Kdo by řekl, že domácí dekorace mohou být čarodějné? Nejčastěji se používá barevná magie při práci se svíčkami. Například zelené svíčky volíme pro kouzla na přitahování peněz a růžové pro přičarování trochu sebelásky.

Barevnou magii je možné používat taky v kosmetické péči (čarodějky závislé na líčení, radujte se). Všichni samozřejmě máme oblíbené barvy, které nejlépe ladí s naším stylem a odstínem pleti, ale nebojte se s kouzelnickou magií experimentovat. Pokud jste například přetažená a potřebujete klid, zvolte modrou manikúru, nebo pokud máte náladu svádět, zvolte okouzlující červenou manikúru. Každá barva má specifické vlastnosti a účinky, podle kterých je můžeme začlenit do svého života.

Zdroje článku: