Že by o vás něco mohla prozradit vaše barva rtěnky? Jakou vlastně používáte nejraději?

Že by o vás něco mohla prozradit vaše barva rtěnky? Jakou vlastně používáte nejraději?
Ačkoli by se dalo tvrdit, že cílem výběru rtěnky je především doplnit make-up nebo oblečení, výběr odstínu rtěnky je také odrazem pocitů. Zde je několik barevných odstínů rtěnek a osobností, které odrážejí.

Červená

Existuje něco tak klasického, ikonického a odvážného jako jasně červená rtěnka? Ne nadarmo byla po celou historii základním prvkem energických a průkopnických žen. Dáváte rády najevo svůj názor, jste vášnivá a ambiciózní a máte pochopení pro minulá desetiletí. Každá žena by měla mít ve svém arzenálu klasický červený odstín rtěnky, ale jen málokterá se odváží nosit ho hlasitě a hrdě – a často!

Jemná růžová

Jste ženská a dívčí, ráda se oblékáte, jste dokonale upravená a dáváte přednost světu cukrové vaty, snů a obláčků než drsné realitě moderního života. Milujete přírodu a pobyt venku. Růžová barva září dobrým zdravím a hodí se k osobnosti ženy, která je chladná, klidná, při zemi a sebevědomá ve své kůži.

Oranžová rtěnka

Přestože oranžová vypadá zábavně a svižně, není úplně snadné, aby se v této barvě vyznala každá. Pokud tíhnete k této barvě, jste pravděpodobně bezstarostná, divoká, temperamentní, náladová, energická a dobrodružná. Nevadí vám vyniknout v davu a snadno odhodíte opatrnost do větru.

Růžová rtěnka

Žhavě růžové rty, které jsou dobrodružnější než klasická červená, jsou doménou žen, které jsou zábavné, koketní, odvážné a společenské. Ráda trávíte čas se svou dívčí partou a nedáte se snadno položit. Sledujete trendy a se stejnou lehkostí přecházíte od vintage elegance k bohémskému funky.

Hnědá

Hnědá je velmi zemitá barva. Hnědé odstíny rtů působí vyrovnaně, spolehlivě a s romantickou nostalgií po minulosti. Stejně jako matka příroda, i hnědé nebo snědé odstíny rtů vypovídají o tom, že člověk má velmi silnou stránku, kterou se nebojí použít. Působíte vřele, příjemně, zemitě a spolehlivě. Jemný nádech barvy vyjadřuje váš zájem být přirozená a nenápadná.

Fialová je ideální pro ženy, které jsou ostré, Foto: Miramiska / Shutterstock

Vínová

Vyhýbáte se pastelové kráse a libujete si v síle své smyslnosti. Máte také ráda drama a jste typ člověka, který dělá všechno, nebo nic. Dělat věci napůl vás nikdy nelákalo.

Nahá rtěnka

Nude barva je ideální pro ženy, které spojují pohodlí s nenápadnou elegancí. Zároveň jste ale velmi módní a sledujete nejnovější trendy, přičemž si vystačíte s investičními kousky, nikoliv se zázraky jedné sezóny. Je nepravděpodobné, že by tento kousek rozbouřil loď nebo se hlasitě dožadoval toho, aby byl středem pozornosti! Volba nude odstínu rtů je jasným důkazem toho, že chcete zůstat v pozadí a nebýt středem pozornosti. Nejste domýšlivá, ale klidná a při zemi. Jste si jisté svým vzhledem a dokážete se prezentovat elegantně a sofistikovaně.

Fialová rtěnka

Jste ostrá s pořádnou dávkou drsňáctví. Fialová je ideální pro ženy, které jsou ostré a ocení dobrou výzvu. Nesnášíte hlupáky a rády mírníte trendy svým osobitým rozmachem.

Žádná rtěnka

Jste bezstarostní, nenároční na údržbu a cool, aniž byste se starali o to, abyste byli cool. Jste spíše vůdce než následovník a chcete prostě pokračovat v životě!

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.thebeautygypsy.com