Jaké barvy oblečení se k Vám hodí, pokud jste Ryby?

Jaké barvy oblečení se k Vám hodí, pokud jste Ryby?
Pokud jste se narodili ve znamení Ryb, pak víte, že je pro Vás velmi těžké vyjádřit svou osobnost a tudíž i Vaše myšlenky. Nicméně to jde i neverbálním způsobem. Jaké barvy oblečení byste měli nosit, abyste všem okolo ukázali, s kým mají tu čest mluvit?

Zelená

Zelená barva připomíná veškerou přírodu. Pokud ji vidíte či ji máte na sobě, lépe se dokážete připravit na velké životní lekce, poněvadž na Vás působí uklidňujícím dojmem. Také Vám připomíná, že harmonie a rovnováha se v životě obnoví, je jen otázkou času, kdy se to stane.

Fialová

Máte velkou vytrvalost a silnou vnitřní osobnost, proto je pro Vás tato barva dobrá a nejspíše se k ní cítíte přitahováni. Pokud na sebe obléknete fialové oblečení či módní doplněk, ukážete ostatním nejen tyto osobnostní rysy, ale také Váš vnitřní klid i schopnost konat dobrá rozhodnutí.

Stříbrná

Tuto barvu si spojujete s originálními nápady, proto byste ji měli nosit, pokud chcete všem ostatním projevit svou vyvinutou kreativitu. Stříbrná barva Vám pomáhá se uvolnit, čímž se Vaše kreativita ještě zvýší. Poskytuje Vám sebevědomí a Vy se rázem nebojíte tuto kreativitu ukázat i ostatním.

Levandulová

Stejně jako samotná levandule, která svou vůní má uklidňující účinek, tato barva uklidní Vaši duši. Tato barva Vám dodá pocit, že jste nevinní, a to v situacích, kdy Vám ostatní vyčítají všechno, co jste neudělali – cítíte se výjimeční a nepostradatelní, jakmile se zadíváte na levandulovou vůni.

Ryby s levandulovou také nešlápnete vedle, Zdroj: Studio Romantic/ Shutterstock

Modrá

Modrá je častokrát spojována s tajemnem, poněvadž symbolizuje oblohu i oceán, které zůstávají neprozkoumané. Váš zájem o tajemno a duchovno tudíž můžete vyjádřit touto barvou. Také může posloužit k tomu, aby Vás lidé více chápali. Oblečení v této barvě vzbuzuje v ostatních přirozenou zvědavost.

Zdroj článku: