Víte, jakou barvu by měla vaše aura, pokud by byla vidět?

Víte, jakou barvu by měla vaše aura, pokud by byla vidět?
Neviditelná aura může být převážně pozitivní, či negativní, stejně jako barvy jsou buď teplé, nebo chladné. Přemýšleli jste někdy, jakou barvu by vaše aura měla, pokud by byla viditelná? V dnešním článku se to dozvíte. Ke zjištění potřebujete znát pouze své znamení zvěrokruhu

Beran (21. března – 19. dubna)

Někdy, když se rozčílíte, nevíte, co říkáte a jak se chováte. Častokrát jste nepříčetní a z tohoto stavu se do normálního dostáváte opravdu těžce. Vaše aura by měla červenou barvu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste milující osoba s velkým množstvím kreativity. Občas se naštvete, ale spíše se snažíte vést spořádaný život. Barva vaší aury je oranžovočervená.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste divocí, vtipní i nezávislí. Jste sami sebou a neomezujete se kvůli druhým lidem. Barva vaší aury je nepochybně žlutá, ta by sálala z vaší mysli milující zábavu.

Rak (22. června – 22. července)

Pečujete o druhé lidi, jako by byli vaší vlastní rodiny. Máte silné srdce i mysl a jste extrémně soucitní. Občas jste náladoví, ale přesto těšíte lidi. Barva vaší aury je modrá.

Zdroj: Marjan Apostolovic/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste moudří a přirození vůdci. Většina lidí je ráda, když vás vidí, záříte do celého okolí jako ta nejjasnější hvězda. Barva vaší aury je zlatá.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte milou duši a hlavou vám projíždí hodně myšlenek, jak změnit svět k lepšímu. Také rádi děláte všechno sami. Vaše aura by měla modrozelenou barvu.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste bytost, která v sobě nemá ani kousek zla. Jste milující osoba, která se stará o rovnováhu světa. Hodně lidí vás má rádo. Barva vaší aury je růžová.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše osobnost je citlivá, ale vy svou pravou stránku dokonale skrýváte, tudíž jste ostatními lidmi nepochopeni. Vaše aura je vínová, kterou řada lidí také nepochopí a nepozná její krásu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste svobodomyslný člověk a vyhledáváte velké množství svobody a volného pohybu. Vaše barva aury je světle modrá.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Spousta lidí vám důvěřuje, někdy však také naplno projevíte svou chladnou osobnost. Vaše aura by bezpochyby měla modrofialovou barvu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budíte v ostatních důvěryhodný pocit, máte rádi změny a lidé ve vás hledají oporu. Září z vás radost ze života. Vaše aura by měla fialovou barvu.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste extrémně citliví a nestaráte se o své dobro, nýbrž o dobro všech kolem vás. Vyzařujete ze sebe pochopení a lásku. Barva vaší aury by byla indigová (ta nejtmavší modrá).

Zdroj článku: