Rozumíte si podle astrologie v posteli s Kozorohem? Pokud se najdete v tomto seznamu, pak ano

Rozumíte si podle astrologie v posteli s Kozorohem? Pokud se najdete v tomto seznamu, pak ano
​​​​​​​Kozoroh je velmi diskrétní jedinec, pokud jde o sexuální zkušenosti. Nikdy nevyzradí, jaké to mezi ním a vámi bylo, a detaily o vašem stráveném času zazdí neprůchodnou stěnou. Ale hodíte se k tomuto znamení zvěrokruhu? Pokud se najdete v našem článku, pak ano.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vy a Kozoroh spolu sdílíte podobné zájmy, pokud jde o vysněnou intimitu. Sdílíte svůj hudební vkus, oba si přejete příjemné prostředí na sex s nepříliš silným osvětlením. Pokud se vám podaří dostat se do společné ložnice, oba si sex náramně užijete. A nemusí to být v ložnici. Nemáte problém mít sex kdekoliv, kde to zákony nezakazují. To Kozoroh ocení, stejně jako vy oceníte, že Kozoroh dbá na to, aby vše řádně dokončil. Vždy ví, co v posteli dělá. Má neuvěřitelně dlouhou výdrž, což se vám hodí. Ovšem pokud si nedůvěřujete, společný sex nikdy mít nebudete.

Roman Samborskyi, Zdroj: Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Co se týče vašeho partnera Kozoroha a vás, vždy se nesmírně přitahujete. Jste pro něj dokonalými milenci. Jistě ocení vaši touhu po rozmazlování každého, na kom vám záleží. Potřebujete hromadu času na to, abyste se dokázali uvolnit, a nikdo jiný pro vás tudíž není vhodnější než velice trpělivý Kozoroh. Ten nebere sex na lehkou váhu a vyžaduje někoho, kdo jedná na základě skutečných emocí, aby si pohlavní styk mohl skutečně užít. Takoví jste přesně vy, tudíž s takovým partnerem tvoříte pro sex kompatibilní pár.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S partnerem narozeným ve znamení Kozoroh fungujete perfektně, co se týče sexu. Oba kladete velký důraz na důvěru a diskrétnost. Není mnoho znamení, která by mu mohla vyhovět, ale vy jste přesně ten případ. Sex si dokážete užít a dokážete dát Kozorohovi pocit výjimečnosti. Oba budete respektovat své hranice a navzájem se budete posouvat kupředu. Váš sex bude opravdu vášnivý. Pokud se spolu objevíte v posteli, oba máte tendenci rozpálit toho druhého a přimět ho podávat stále lepší a lepší výkon, protože si sex dokážete opravdu užít.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se s Kozorohem objevíte v posteli, vycházíte spolu opravdu dobře. Skvěle si rozumíte. Máte představivosti asi tolik, kolik má váš partner Kozoroh energie –⁠ to znamená neomezené množství.

Pokud se tyto vlastnosti sloučí dohromady, vznikne opravdu krásná zkušenost a doživotní vzpomínka. Jste dobrými sexuálními partnery, poněvadž nikdy nespěcháte do vztahu a jste cílevědomí. Oba jste hodně ambiciózní, a pokud své ambice navzájem respektujete, váš vztah bude rozhodně vzkvétat. Ideální však je mít pouze neformální vztah.

Zdroj článku: