Astrologická znamení, která žárlí na úspěch svých přátel

Astrologická znamení, která žárlí na úspěch svých přátel
K úspěchu máme nejrůznější motivace. Někdo chce uspět kvůli finančnímu vzrůstu, někdo chce být nejlepší ze všech. Avšak někteří lidé úspěch berou tak vážně, že přímo žárlí na své přátele, pokud jsou úspěšnější oni. Patříte mezi takto nepřející lidi také vy? Přečtěte si náš článek a zjistěte to.

Beran (21. března – 19. dubna)

Potřebujete být za každou cenu úspěšnější než všichni vaši přátelé, abyste měli dobrý pocit z dobře odvedené práce. Pokud se vám zrovna nedaří, jste hodně náladoví. O to horší to je, pokud zjistíte, že někdo z vašich přátel je momentálně mnohem úspěšnější.

Žárlíte na své úspěšné přátele. Vaše zloba v tu dobu může být extrémně děsivá, poněvadž se zdá, že úspěch nikomu kromě sebe nepřejete. Jste vzteklí, což nejenže ničí vaše přátelské vztahy, ale také vás váš vztek demotivuje ohledně správných kroků, abyste byli opět úspěšní.

Rak (22. června – 22. července)

Také vy se stanete hodně žárlivými, co se týče úspěchu vašich přátel, který mnohonásobně převyšuje úspěch váš. Neradi přijímáte svou slabost. A pokud nedosáhnete vytouženého úspěchu, považujete to za slabost.

Navíc pokud vidíte, že vašim přátelům jde všechno od ruky a vy nedosáhnete úspěchu ani tehdy, když do toho dáte všechno, vaše sebedůvěra tím trpí. Vaši přátelé se však o vaší žárlivosti vůči jejich úspěchu nejspíše nikdy nedozví, poněvadž ji neprojevujete. To však neznamená, že neexistuje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Abyste byli spokojeni v pracovním i v soukromém životě, musíte být úspěšní. Líbí se vám, když vám lidé váš úspěch závidí nebo vás chválí za vaši šikovnost. Pokud se vám dařit přestane nebo někdo z vašich přátel dosáhne mnohem většího úspěchu než vy sami, začnete žárlit a nejste na svého přítele nijak milí, spíše se proměníte v hádavý typ člověka.

Je to proto, že nesnesete, pokud si lidé všímají někoho jiného více než vás, což nyní hrozí. Víte, že jste se narodili, abyste byli úspěšní, to však neznamená, že nechybujete. Chyby se stávají, ale vy vlastní chyby nechcete akceptovat, proto jste na sebe tak tvrdí.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nezáleží vám na tom, co si o vás myslí ostatní. Vy musíte být úspěšní z vlastního přesvědčení, že to děláte pouze pro sebe. Jste vzteklí, jakmile se vám nedaří. Nenávidíte úspěch a štěstí, pokud se zrovna nenachází na vaší straně.

Celý život pilně pracujete, abyste byli úspěšní, a potom se ve vašem životě objeví někdo, kdo slaví mnohem větší úspěch – o to horší to je, pokud dotyčný nepracoval příliš tvrdě, aby úspěchu dosáhl. Nenávidíte všechno, co se týče vašeho neúspěchu a úspěchu někoho jiného, což často zahrnuje i vaše přátele.

Zdroj článku: