Svět osob s ascendentem ve Lvu –⁠ zářivý, plný energie a s touhou něčeho dosáhnout

Svět osob s ascendentem ve Lvu –⁠ zářivý, plný energie a s touhou něčeho dosáhnout
Jestliže v hodinu vašeho narození byl na východním obzoru Lev, vašemu ascendentu vládne samo Slunce, jasná hvězda a středobod naší soustavy. Váš život bude provázet mnoho příležitostí, kde dostanete šanci chopit se vedoucí role a projevit vaši Sluneční tvořivost.

Ovládněte svoje talenty

Ascendentní Lev vám přinese velký potenciál a talenty, kterých když se chopíte, tak společně právě s těmito příležitostmi vám může odemknout nejrůznější cesty.

A to je pro Lva velmi důležitý aspekt života, který mu dodává sebevědomí. Věnujte jim dostatek času a rozvíjejte je. Věřte tomu, že tyto schopnosti nemá každý. Byla by škoda je nerozvinout.

Avšak pozor. Vše tohle se také může obrátit proti vám. Jestliže k těmto darům nebudete přistupovat zodpovědně, stane se to zdrojem k přetvářkám a maskám, pod kterými bude ležet jen velká osobní nejistota. Vaše okolí si toho nemusí nejprve všimnout, ale jednou vás to doběhne.

Rozený vůdce

Jako ascendentní Lvi si uvědomujete svou hodnotu a nechcete nikdy pracovat pod svou úroveň. Rozhodně se také nesnížíte ke špatně ohodnocené práci, protože vás baví luxusní život. Rádi žijete v hezkých bytech, které byste si nejraději vybavili tím nejlepším, co existuje. Nebojíte se utrácet větší obnosy peněz za kvalitu. O životě smýšlíte jako o příležitosti něčeho dosáhnout a bez vysokých cílů by vás nebavil. 

Ascendentní lev v práci

Jste rádi, když váš život má určitá pravidla, a zavádíte si určitou rutinu, díky které dokážete udržet tempo. Bez zní ztrácíte půdu pod nohama a cítíte se nejistí, proto máte rádi zaměstnání, kde je toto možné. Vaše okolí vás díky této disciplíně vnímají jako skvělého spolupracovníka, na kterého se mohou spolehnout. Zároveň potřebujete mít kde uplatnit vaší kreativitu, jinak byste se cítili, jako že máte na lepší pozici.

Výkon je pro vás hodnota, kterou uznáváte. Dejte si ale pozor na svoje hranice. Tato touha vás může natolik zaslepit, že ztratíte pojem o svých přátelích a rodině, a v momentě, kdy si toto uvědomíte, již může být pozdě.

zdroj: fizkes / Shutterstock

Ve vztazích se nebojíte hloubky

Pokud se obklopíte lidmi, kteří smýšlejí podobně jako vy, pomůže vám to udržet si v životě přesně ten řád, který máte rádi, a tím i váš výkon. Snadno s nimi také navodíte velmi blízké vztahy a tito lidé vás ocení jako někoho, komu se vždy mohou svěřit. Dokážete se k nim chovat velice empaticky a svou sílu soustředit na ně a na jejich problémy. Nevadí vám dávat, dokud můžete, pokud za tím vidíte smysl. 

Jste pro všechnu srandu a ostatní z vás cítí vaši čišící vášeň pro život. Potřebujete se ale v prostředí cítit pohodlně, jinak nemáte chuť se plně projevovat. Teprve pak váš jedinečný charakter zazáří a s ním i vaše kreativní duše, která přináší radost a smích do kterékoliv situace, kde se octnete. Jako přirozený vůdce se rádi chopíte organizování akcí nebo večírků s vašimi přáteli.

Ascendentní Lev z pohledu zdraví

Lví ascendent nejčastěji přináší problémy s plícemi, srdcem a cévním systémem. Kvůli přetěžování a tlaku na sebe samotného si můžete vyvinout vysoký tlak, nezdravý životní styl a na to navazující poškozování cév.

Najděte si proto vždy chvilku pro sebe a uvědomte si, že svůj výkonnostní přístup k životu můžete udržovat pouze tak dlouho, dokud to vaše tělo vydrží. A k tomu patří i péče o sebe. Po fyzické stránce jste jinak velmi silní a odolní.