Jaká jste animovaná postavička podle znamení?

Jaká jste animovaná postavička podle znamení?
Naše znamení ovlivňuje náš přístup k mnoha situacím. Všímali jste si při sledování kreslených filmů a seriálů, že některé postavičky jednají a přemýšlejí úplně stejně jako vy? Některé postavy vykazují chování typické pro jedno ze znamení zvěrokruhu. Podívejte se, která postava jedná úplně stejně jako vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Musíte být vždy první, kdo začne jednat. Jdete do všeho s obrovskou vervou a nepřestanete, dokud si své přání nevyplníte. Tato vaše touha dokázat, že vy jste ti nejlepší, vám dodává značnou energii na celý den. Stejně se chová také Líza Simpsonová. Aby si splnila svůj sen stát se zachráncem planety, koná bez rozvahy, zdali to někomu vadí. A vy jste na tom stejně.

Býk (20. dubna – 20. května)

Charakter odrážející vaši povahu je Homer Simpson. Oba milujete jídlo, rodinu a rádi si dopřáváte něco navíc, přestože s tím ostatní nemusí souhlasit. Také jeho vysoká náklonnost ke svým přátelům odráží vaši povahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš animovaný patron je Tasmánský Ďábel z pohádky Looney Tunes. Často se totiž soustředíte na více věcí současně a máte potřebu se zahlcovat velkým množstvím informací. Máte bohatou paměť a vaší nejkrásnější vlastností je zodpovědnost.

Rak (22. června – 22. července)

U vašeho znamení se vyskytují dvě možnosti. Vzhledem k tomu, že jste na všechny okolo milí a rádi se staráte o všechny příbuzné i známé, vaši patroni jsou pavouček Šarlotka ze snímku Šarlotina pavučinka a Marge Simpsonová. Obě dvě jsou velice kamarádské a myslí na dobro ostatních, což je také váš případ.

Lev (23. července – 22. srpna)

Všechno chcete a nezastavíte se, dokud nebude vše po vašem. Stejně jako králík Bugs Bunny. Stejně jako on, i vy jste ochotni dělat ostatním naschvály, jen abyste uspokojili své ego. Přiznejte se – kdo z vás Lvů záviděl Bunnymu, že je středem vesmíru? Též vy chcete být tím nejvýznamnějším člověkem na světě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Lana Kane pro vás asi bude naprosto neznámé jméno. Vyskytla se v americkém seriálu Archer. A přesto s ní sdílíte osobnostní rysy. Stejně jako ona, i vy se vždy obáváte – a je úplně jedno o co. Chcete mít ve všem pořádek. Mimo to poznáte, co bude a co nebude fungovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Svou osobností se k vám hodí princezna Bella. Chce ve světě rovnováhu, je chytrá, ale i pracovitá. Ke svému štěstí se dopracuje, protože má vytrvalost. Stejně jako vy!

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste jako Charlie Brown ze starého snímku Peanuts. Je opravdu klidný, ale zpochybňuje všechno. Určitě se v něm vidíte. Pokud vám do života vejde nějaká komplikace, máte tendenci ji okamžitě začít řešit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše animovaná postavička je sob Rudolf. Rozumíte všemu, ale rádi přeháníte. Také jste raději v přírodě. Lidé vás vnímají jako největšího cestovatele široko daleko. 

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Princezna Cadence patří ke snímku My Little Ponny. Je to oddaná vládkyně, která myslí na dobro svých poddaných. Hodně pracuje, aby se ostatní měli dobře. Toto jsou základní rysy vašeho znamení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud máte rádi Petera Griffina, určitě jste si všimli jeho/vašich vlastností. Vždy jste pro něco nového a buď jste v danou chvíli užiteční, nebo nepraktičtí. Jste též přátelští a sdílíte s přáteli vaše plány.

Ryby (19. února–20. března)

Chováte se jako Lucy van Peltová. Jste na ostatní drsní a arogantní, abyste dosáhli svého. Někdy toho docílíte tak, že si zahrajete na chudinku.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.kgun9.com