Andělský horoskop na srpen: U Býků se projeví touha po svobodě, Ryby, buďte v pozoru, nová láska je na obzoru

Andělský horoskop na srpen: U Býků se projeví touha po svobodě, Ryby, buďte v pozoru, nová láska je na obzoru
Poselství andělů je někdy velmi těžké rozpoznat. Ač se někdy zdá, že jejich přítomnost je v nedohlednu, není tomu tak, andělé stojí při každém z nás každou chvilku našeho života. Abyste lépe pochopili, co nám chtějí předat, přečtěte si následující horoskop na měsíc srpen.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Srpen se ponese docela v klidném duchu, váš anděl strážný se ozve až v polovině měsíce, kdy v sobě pocítíte spoustu vynalézavosti a duchapřítomnosti. V tomto měsíci byste si měli život užívat. Andělé vám vzkazují, abyste věnovali větší pozornost pomyslným dveřím, a to jak těm, které se před vámi otevírají, tak i zavírají. Projděte těmi, které se vám otevřou, a učte se od těch, které se za vámi zavřou.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Mars v měsíci srpnu výrazně ovlivní vaše chování. Také se ve vás projeví touha po svobodě a nezávislosti. Abyste své myšlenky zkrotili, věnujte se meditaci, která vám do života přinese jen radost a pochopení náznaků, které se vám andělé snaží předat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Celý červenec byl emočně náročný, s příchodem srpna byste se měli zklidnit. Na začátku měsíce se ve vás projeví vaše nápaditost, v práci vám vše půjde od ruky. Jediné, na co byste si měli dát pozor, je přílišná asertivita, kterou každý nemusí snášet dobře. Andělé ve vás budou chtít probudit zábavu a radost ze života.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

S příchodem měsíce srpna se do vašeho znamení přesune Venuše, která vám pozitivně pomůže ve věcech lásky. Využijte toho a věnujte svůj čas svému partnerovi či partnerce. Kromě toho pocítíte příliv energie, proto byste toho měli využít ke splnění úkolů, do kterých se vám moc nechce.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nyní prožíváte klidné období, které se dá přirovnat k dovolené. Ovšem od poloviny srpna do vašeho znamení vpluje Mars, díky němuž vám půjde komunikace a navazování nových kontaktů snadněji. Také Venuše projeví svou moc v lásce, takže pokud jste single, mějte oči na stopkách. Andělé se vás snaží povzbudit, abyste okolí představili své pravé já, které mnohé mile překvapí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Srpen je vaším šťastným měsícem v otázce práce, protože vaše vyjednávací a komunikační schopnosti budou velmi silné. Koncem měsíce dostanete chuť a odhodlání k vyřešení svých záležitostí, do kterých se vám vůbec nechtělo. Andělé jsou s vámi na každém kroku, proto jste v bezpečí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Do první poloviny srpna se toho kolem vás nic moc neděje, jenže druhá polovina srpna si pro vás přichystala spoustu zajímavostí. Andělé vám dodají odvahu, vysvobodí vás ze spárů strachu, díky čemuž dostanete spoustu nových nápadů, kontaktů, které využijete v pracovních záležitostech. Obloukem byste se však měli vyhýbat nesmyslným konfliktům.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Radost vám dělá čas strávený se svými nejbližšími, to vám vydrží až do poloviny srpna. Při sestupu Venuše do vašeho znamení se projeví vaše žárlivost, kterou byste měli držet na uzdě. Právě ta by se vám v kombinaci s přívalem energie mohla vymstít. Andělé vás slyší a vnímají, jejich vzkaz pro vás je: „Neboj se.“

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Měsíc srpen je pro Střelce znamením lásky. Je jen na vás, jak moc se láskou necháte pohltit. Rozhodně byste měli být vnímavější, protože právě v tomto období se s vámi snaží váš anděl více komunikovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

U Kozorohů se do první poloviny měsíce bude projevovat touha po lásce, objetí a chvílích strávených s rodinou. Podnikatelé by srpen měli využít pro organizace, nové nápady ve firmě, ale také pro vyřízení finančních záležitostí.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Andělé jsou všude kolem vás, protože vás žádají, abyste věřili v sebe samé. I když jste v některých věcech nejistí, věřte, že jejich správná řešení vám přijdou do cesty. Znovu se projeví vaše komunikativnost a motivace, kterou jste v poslední době tolik postrádali.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, buďte v pozoru, nová láska je na obzoru! Příval energie, který se vám dostaví vás popožene tak, že stud odhodíte na druhou kolej. A i když často o sobě pochybujete, věřte si, protože andělé se vám nyní snaží říct, jak úžasná osoba jste.