Andělský horoskop: Střelci, co pro vás chystá Archanděl Raguel na rok 2022?

Andělský horoskop: Střelci, co pro vás chystá Archanděl Raguel na rok 2022?
Ačkoli je přátelskost vlastností, která přináší lidem radostné a příjemné situace, v roce 2022 se vám může stát, že vaše přátelskost překročí hranici, která bude pro ostatní přijatelná. Když však budete naslouchat Raguelovi, přivede vás před tuto hranici zpět a zároveň vám ukáže, jak už ji víckrát nepřekročit.

Nejspolečenštějším a nejpozitivnějším archandělem, který má na svět přinášet zejména rovnováhu a spravedlnost, je Raguel. Je-li právě on vaším nebeským patronem, bude mít vaše veselá povaha v roce 2022 oporu i ve chvílích, kdy vám radost ze života začne ustupovat a do popředí se budou dostávat negativní myšlenky.

Navazování nových přátelství a vytváření příjemného prostředí pro vaše okolí bude pro cestu dalším kalendářním rokem velmi důležité. Nejednou se totiž můžete dostat do pozice, kdy vaše iniciativa bude v rozporu s požadavky druhých, a nastane tak konflikt názorů, který vás rozruší. Nezdráhejte se v takových chvílích zavolat na pomoc Raguela, jenž ve všem nalezne opět harmonii a celou situaci uklidní. A třeba potom bude vše ještě o kousek lepší, než bylo před samotným konfliktem.

Pro koho bude podle data narození Raguel tím nejlepším pomocníkem v nelehkých situacích?

Jak dokáže Raguel v roce 2022 pomoci

Velkou předností archanděla Raguela je proměnit negativní smýšlení v pozitivní. Nejzásadnější oblastí, na kterou dohlíží nejvíce ze všeho, jsou lidské vztahy. Pokud jste rádi ve společnosti a často se také stáváte jejím středem, Raguel je stále nad vámi a dodává vám kuráž tuto pozornost ostatních ustát. A nesmírně jej (stejně jako vás) těší, když se vám daří ostatní bavit a zlepšovat jim tak pouhými maličkostmi jejich den. Raguel se sám často ocitá v centru všeho dění, a tak vás dokáže usměrnit i tehdy, pokud to se svým temperamentním projevem už možná trochu přeháníte.

Archanděl Raguel je zarytým odpůrcem nespravedlnosti a pokud něco takového spatří, jeho reakce je okamžitá a hlavně účinná. Máte-li tedy pocit, že se ve vašem životě děje něco špatného a někdo je neprávem zvýhodňován nebo naopak ponižován, dejte o této skutečnosti vědět Raguelovi a ten bezprostředně přispěchá s řešením. A pokud se nespravedlnost netýká zrovna vás, ale někoho cizího, buďte připraveni, že Raguel vás pověří jako svého lidského zástupce, abyste tuto neshodu vyřešili.

Andělský horoskop a původ Raguela

O provázanosti data našeho narození s konkrétními lidskými charakterovými znaky a okolnostmi životní cesty mluvili již naši dávní předkové. U astrologie, která nám popisuje znamení zvěrokruhu, existuje spojení s bytostmi, jež sestoupily k nám lidem, aby nám jako andělé pomáhali v oblastech typických pro daná znamení. Archanděl Raguel, který je v literatuře označován za „anděla harmonie a spravedlnosti“, má schopnost rozsuzovat a trestat hříšníky. I přes svou pravomoc soudce jde však o nejotevřenějšího andělského strážce, který miluje vzájemnou interakci lidí a dohlíží na její kvalitu a hojnost. 

Raguel opatruje Střelce

K temperamentním Střelcům nemohl být přiřazen nikdo vhodnější než „anděl přátelství“ Raguel. Střelci totiž rovněž milují společnost lidí a stejně tak jsou spokojeni, když společnost miluje je. Jestliže jste rozeným Střelcem, pak jistě víte, že největší radost vám udělá, když se vám podaří někoho rozesmát. Dávejte však v roce 2022 pozor na to, abyste svými humornými slovy nezpůsobili někomu spíše smutek.

Pokud si nejste jisti, zda takovou situaci budete schopni odhadnout, neváhejte se zeptat na názor Raguela, který vám ukáže, jestli jsou vaše slova nevhodná a zda je na místě trochu zpomalit. Buďte také ostražití, aby vás v tomto roce nerozhodila až příliš silná přátelství, která by mohla narušit vaši dosavadní životní cestu. Vaše obliba v poznávání nových lidí je hezkou vlastností, buďte si však vědomi toho, že umíte být velmi působiví, a tak zdánlivě nevinné přátelství může začít přerůstat v mnohem pevnější pouto.

 

Zdroje: