Andělský horoskop: Štíři, co pro vás chystá Archanděl Jeremiel na rok 2022?

Andělský horoskop: Štíři, co pro vás chystá Archanděl Jeremiel na rok 2022?
Vnímání smyslu vašeho vlastního bytí pro vás bude v roce 2022 možná o trochu složitější než kdy dříve, bude tu pro vás však Jeremiel, kterým vám podstatu vaší existence pomůže nalézt.

Jak vám Jeremiel v roce 2022 pomůže?

Pomoc, kterou štírům poskytuje archanděl Jeremiel, je skutečně nesmírně důležitá. Hranice mezi životem a smrtí je velmi úzká a mnozí z nás si to až příliš dobře uvědomují. Jeremiel se vám bude snažit ukázat, že člověk nemůže žít se strachem z možného konce, neboť právě tím ztrácí na kvalitě všeho, co je tady a teď. Jako jediný vám dokáže pomocí vizí a snů ukázat, pravou podstatou vašeho života.

Až vás přepadnou myšlenky na bezvýznamnost života, popřípadě absurditou vlastní existence, rychle je s Jeremielem zaženete.

Nezřídka vás v práci v roce 2022 potkají momenty, ve kterých budete muset někomu odpustit a vymazat tak ze svého raněného ega způsobenou křivdu. I tehdy tu pro vás Jeremiel bude a pomůže vám potlačit vaše negativní myšlenky, které vám zbytečně brání v rozvoji vztahu k druhým i k sebe sama.

Andělský horoskop a původ Jeremiela

Pojmenovat své charakteristické vlastnosti podle data narození dokázali už naši předkové. Nejčastěji používali pro tento výklad astrologická znamení, díky kterým máme možnost nahlédnout také na očekávané situace (nejen) v blízké budoucnosti. Někteří však možná netuší, že i samo nebe nám na základě našeho prvního dne na světě přináší konkrétní informace o tom, kde jsou naše silné a slabé stránky, ale především, který anděl nám bude s našimi boji nápomocen.

Archanděl Jeremiel je znám jako ,, anděl odpuštění“. Jak se říká, odpouštět je božské, a proto má Jeremiel k Bohovi blíže, než většina ostatních andělů. Historie ho označuje za patrona života a smrti, neboť nikdo jiný tyto dvě takřka kontrastní věci nespojuje tak svědomitě.

Spojení života a smrti je pro archanděla Jeremiela naprosto přirozeným jevem. V jeho blízkosti nemusíte stát na pokraji pomyslné propasti mezi těmito dvěma světy, abyste pochopili, co je jejich pravým smyslem.

S rokem 2022 do vašeho života nejspíše dorazí velké pátrání po tom, co vlastně od života chcete, a také co chce život od vás. Když se vám odpověď na otázku nebude zdát jednoznačná, požádejte Jeremiela, aby vám ji objasnil. Právě od toho tady je. Ukáže vám, že vše, co se vám v životě děje není jen náhoda, ale jde o souvislý sled událostí, které musí přijít přesně v takovém pořadí, v jakém přicházejí.

Váš archanděl vás bude chránit před negativním pohledem na svět a bude se vám snaží otevřít srdce i mysl, které budete chvílemi držet pevně uzamčené pod zámkem své osobnosti. Bude Jeremiel držet svá andělská křídla také nad vámi?

Které znamení zvěrokruhu Jeremiel opatruje 

Jeremiel je hlubokým myslitelem, který se nezabývá povrchními myšlenkami, ale spojuje ta nejtemnější zákoutí našich světů s realitou života. A přesně proto je mu přidělena právě ochrana štírů, neboť jsou to ti nejhlouběji smýšlející lidé.

Jste-li štírem a vaše cesta rokem 2022 se vám bude zdát trnitá, nebojte se oslovit Jeremiela, aby vám ukázal, kde pramení vaše silné jádro, od kterého se můžete odrazit. Negativita a rezignace pro vás bude v určitých oblastech dominantními faktory, o jejich vlivu na váš život však rozhodnete vy sami. A že máte z takového rozhodnutí strach? Když se obrátíte s prosbou o radu na vašeho archanděla, mohou se tyto jevy proměnit v čistě pozitivní energii.

 

Zdroje: