Andělský horoskop na Štědrý den. Víte, který archanděl vás opatruje?

Andělský horoskop na Štědrý den. Víte, který archanděl vás opatruje?
Pomalu se blíží doba nejkrásnějších svátků v roce a to jsou svátky vánoční. Zároveň s nimi přichází i nejistota, jestli vše zvládneme, tak jak jsme si předsevzali. Kdo by si nepřál, aby svátky v rodinném kruhu proběhly v pohodové atmosféře?

Nyní prožíváme čas shonu, dodělávání restů za uplynulý rok, nakupujeme dárky na poslední chvíli, pečeme cukroví, v práci toho máme hodně a jsme ve stresu. Přemýšlíte, co by se mohlo pokazit, nebo co se nepovede? Snažte se myslet pozitivně. Chcete být více v klidu a nevíte jak na to?

Každý z nás má svého osobního archanděla - ochranitele, který nás může různými způsoby vést a pomáhat nám. V průběhu života máme mnoho různých andělů strážných, kteří nás milují a podporují, ale každému z nás je na základě astrologického znamení narození přiřazen konkrétní archanděl.

Andělé vám můžou pomoci i v době svátku, když je poprosíte o pomoc, nebo budete mít cokoli na srdci a potřebujete, aby se vám ulevilo a prožili jste klidné Vánoce.

Každý z archandělů má nějakou specifickou vlastnost, která nám pomáhá na naší cestě životem. Stačí, když ho v nouzi zavoláte. Andělé nebudou zasahovat do vašeho života, aniž byste o to byli požádáni. Celé nebe respektuje takzvanou zónu svobodné vůle a andělé nebudou pomáhat, dokud je k tomu nevyzvete. Nezáleží na tom, jak je požádáte, nebo zavoláte, zda modlitbou, afirmací, vizualizací nebo prostě zavoláte jejich jméno a požádáte je, aby prosím přišli a pomohli vám s tím, co hledáte.

Archanděl Ariel: Beran 21.3. - 19.4.

Chcete mít všechno připravené na jedničku. Neřešte dárky na poslední chvíli. Mohlo by vás to nepříjemně rozhodit a pokazíte si náladu na celé svátky. Máte dostatek síly, abyste našli svoji cestu ke štěstí. Důvěřujte své intuici. 

Archanděl Chamuel: Býk 20.4. - 20.5.

Shon před Vánocemi vás stresuje. Největší katastrofou by pro vás bylo, kdybyste se s dárečkem netrefili do vkusu. Buďte v klidu, dejte si svařáček a nohy na stůl. Otevřete svou mysl hlubší radosti a radujte se ve zdraví se svými nejbližšími u vánočního stromečku. 

Archanděl Zadkiel: Blíženci 21.5. - 20.6.

Díky příznivému postavení planet si svátky vyloženě užíváte. Těšíte se hlavně na návštěvu za rodinou a vánoční setkání s kamarády, až si v klidu a bez shonu popovídáte.

Archanděl Gabriel: Rak 21.6. - 22.7.

Pro vás je důležité, ať prožijete svátky s rodinou pohromadě a bez hádek. To, že nemáte dokonale vyzdobený dům a nestihli jste vše, co jste si předsevzali je pro vás až na vedlejší koleji.

Anděl
Anděl, Zdroj: Marcel Mondocko / Shutterstock

Archanděl Raziel: Lev 23.7. - 22.8.

Snažíte se naplánovat jak budou vypadat vaše dokonalé vánoční svátky, chcete mít všechno ve své režii a zažít moment, kdy zazáříte u vánočního stromečku a rodina vám poděkuje, ale moje rada zní: neplánujte a těšte se. 

Archanděl Metatron: Panna 23.8. - 22.9.

Rozdělte si čas na práci a odpočinek.  Nemusíte všechno stihnout do Štědrého dne. Napečte pár druhů cukroví, trošku ukliďte a natáhněte se k televizi a pusťte si svou oblíbenou pohádku.

Archanděl Jofiel: Váhy 23.9. - 22.10.

Řešíte hlavně práci, ale nezapomeňte, že je čas Vánoc. Zaměřte se více na svou rodinu, dbejte na své zdraví a životosprávu. Užívejte si rodiny, která se ve zdraví sešla u stromečku a nic jiného neřešte.

Archanděl Jeremiel: Štír 23.10. - 21.11.

Na Vánoce se netěšíte, spíš vás kolem nich vše stresuje a nejraději byste zalezli někam do kouta s pěknou knížkou tak, aby si vás nikdo nevšiml. Nemáte na Vánoce hezké vzpomínky ani z dětství, ale překonejte se kvůli ostatním, ať jim nezkazíte náladu.

Archanděl Raquel: Střelec 22.11. - 21.12.

Nechcete vánoční svátky trávit na bobku u televize a pohádek. Jste akční člověk a už spřádáte plány kam vyrazíte na lyže a snowboard. Chcete, aby vaše Vánoce byly nezapomenutelné.

Archanděl Azrael: Kozoroh 22.12. - 19.1.

Užíváte si přicházejících Vánoc, přípravy na Vánoce vás nezaskočí, vše stíháte v předstihu. Jen si dejte pozor na děti, mohly by vás negativně překvapit zrovna v tento sváteční den.

Archanděl Uriel: Vodnář 20.1. - 18.2.

Potřebujete mít pod stromečkem překvapení a taky se jej dočkáte! Bez něj by to pro vás nebyly ty správné Vánoce. Zaměřte se na svou imunitu a vyhýbejte se místům s vyšší koncentrací osob.

Archanděl Sandalfon: Ryby 20.2. - 20.3.

U vás začaly vánoční přípravy již v listopadu a nyní si jen užíváte pohodové vánoční atmosféry. Cítíte se radostní, šťastní a nedovolíte nikomu, aby do vašeho života vnášel jakékoliv pochybnosti. 

 

Zdroje: