Andělský horoskop na měsíc říjen: Raci, říjen bude přát vašim snům, pro býky bude plný změn

Andělský horoskop na měsíc říjen: Raci, říjen bude přát vašim snům, pro býky bude plný změn
Zajímá vás, co si pro vás andělé přichystali tentokrát a jestli je ten správný čas dělat velká životní rozhodnutí nebo zda konečně investovat ty peníze, které na vašem účtu ztrácí na hodnotě kvůli inflaci? Přečtěte si náš horoskop a třeba se dozvíte více!

Beran

Říjen je váš měsíc. Bude se vám dařit především na poli pracovním. Avšak ani v osobním životě to nebude marné. S partnerem si budete rozumět a pokud mu budete projevovat dostatek pozornosti, může se dostavit i odměna.

Býk

Pro býky bude měsíc říjen plný změn. Pro někoho to může znamenat velké změny jako změna partnera nebo zaměstnání Některé změny se mohou týkat pouze stylu oblékání. Ať jsou to však jakékoli změny, měly by to být změny k lepšímu. Je možné, že se vám to tak na první pohled zdát nebude. Věřte ale celému procesu a uvidíte, že se vám jakákoli změna vyplatí.

Blíženci

Vaším hlavním úkolem v tomto měsíci bude si udělat ve věcech pořádek. Uvidíte, že jakmile to uděláte, váš život se o několik stupňů zlepší. V tomto měsíci budete mít také vyvinuté komunikační vlohy. Bude tak pro vás jednoduché řešit problémy a dosáhnout svého. Nebojte se proto žádat o to, po čem toužíte. Je totiž pravděpodobné, že budete s žádostí úspěšní.

Blíženci budou snadno řešit problémy, Zdroj: Song_about_summer/ Shutterstock

Rak

Měsíc říjen bude přát vašim snům. Díky síle andělů bude pro vás jednodušší si své dlouhodobé cíle splnit, proto jejich realizaci příliš neodkládejte a pusťte se směle do toho. Nezapomeňte však na dostatečné sebevědomí. Bez toho to tento měsíc opravdu nepůjde.

Lev

Tento měsíc byste se měli věnovat především sobě. Starosti a péči o druhé jste již věnovali času dost. Teš je na čase dopřát trošku lásky i sobě. Zajděte si proto na dobrou večeři, kupte si ty boty, po kterých už dlouho toužíte nebo si zajděte na ten skvělý film, který zrovna dávají v kině. Možností, jak se odměnit, je opravdu spousta.

Panna

Měsíc říjen pro vás bude měsícem pozitivní energie. V tomto měsíci se budete vyhýbat konfliktům s lidmi, problémům v práci i v partnerském životě a vše se vám bude dařit. Nenechte se však uchlácholit. Vše si bude vyžadovat i snahu z vaší strany. Můžete však tento měsíc vyřešit spoustu důležitých úkolů. Andělé jsou na vaší straně.

Váhy

V měsíci říjnu budete oplývat energií. Budete mít spoustu práce, ale vše vám díky přebytku energie půjde rychle od ruky. Nezapomínejte však kvůli práci na svého partnera. Zaslouží si vaši nejvyšší péči V měsíci říjnu vás totiž mohou čekat nepříjemné hádky, a proto se jim snažte předcházet hezkým a zdvořilým chováním právě k němu.

Štír

Štíři by si v měsíci říjnu měli dát pozor na velké zkoušky, které vás tento měsíc opravdu neminou. Andělé vám však dají dostatek síly na to, abyste tyto zkoušky překonaly, a vy tak budete po všech těchto zkouškách jen silnější. Ke všemu tento měsíc přistupujte velmi opatrně a dávejte pozor na detaily. Detaily v tomto měsíci totiž mohou hrát velkou roli.

Střelec

Tento měsíc pro vás bude jeden z těch náročnějších, které vás v tomto roce čekají. Bude plný výzev a problémů, takže se snažte napnout všechny své síly a toto těžké období prostě překonat. Andělé vás v tom ale nenechají a budou vám celou dobu na blízku, proto se nemusíte bát, že by se vám něco nepovedlo.

Kozoroh

V měsíci říjnu vás čeká spousta práce, ale také spousta radosti. Tento měsíc se v práci nejspíše moc nezastavíte a budete toho mít až nad hlavu, ale na druhou stranu budete zažívat veliké štěstí v rodině O jaké štěstí se jedná, to není jisté. Jisté je však to, že se máte na co těšit.

Vodnář

Měsíc plný rozvoje a lásky! I tak by se dal shrnout říjen vodnářů. Do života vám přijde spousta nových příležitostí a pokud nemáte partnera, tak se můžete těšit i na naději potkat novou lásku. Musíte však být velmi pozorní. Měli byste si dát pozor na své hrubé a povýšené chování. Láska vás totiž díky němu může minout velkým obloukem.

Ryby

Tento měsíc budete stát před těžkým rozhodnutím. Ač to nebude snadné, rozhodnutí nakonec učiníte. I když si nebudete jisti, věřte, že jste se rozhodli správně a všechno se bude vyvíjet tím směrem, kterým si přejete. Držíme vám palce. Tento měsíc bude od vás vyžadovat totiž spoustu síly. Andělé tu však budou s vámi a budou vám v těchto těžkých časech oporou.