Andělský horoskop na prosinec

Andělský horoskop na prosinec
Sychravý podzim je konečně za námi a před námi období voňavého cukroví a atmosféry Vánoc. Co pro vás andělé přináší tento měsíc?

Poslední měsíc v roce se pro nás otočí o 180 stupňů. Změny a nadějné zítřky pro všechny z nás budou velkým lákadlem, přesto je třeba soustředit se na to, co je teď, a tak nepřehlédnout zkoušky nebo znamení, která se vyskytnou v našich životech. 

Úplněk na konci měsíce na nás bude mít zásadní vliv, a tak bude pro nás konec roku velice náročný. Pojďme se tedy podívat, co si pro nás andělé připravili.

Beran: 21. 3.–20. 4., anděl Kamael

Prosinec vám naznačí to, že je vhodný pro zahájení nových projektů i přesto, že se blíží konec roku. Astrální podpora pro vás bude kdykoliv k dispozici stejně jako váš strážný anděl.

Podstatnou část času byste měli trávit s přáteli a členy rodiny. Váš manželský život bude báječný a neměli byste dovolit, aby toto pouto narušily nějaké problémy mimo něj. Dejte také pozor na to, s kým sdílíte svá tajemství.

Tento měsíc je čas zaměřit se jen na lásku a nesoustředit se na kariéru a jiné obchodní aktivity.

Svobodní lidé budou mít velmi dobré příležitosti k milostným vztahům. 

Býk: 21. 4.–20. 5., anděl Hagiel

V prosinci vás anděl Hagiel vyzve k tomu, abyste se nezabývali minulými událostmi. Měli byste věnovat pozornost přítomnosti a využívat nové možnosti, které se vám nabízejí. Prvních čtrnáct dní bude turbulentních a pak se věci rapidně zlepší.

Milostné vztahy budou podporovat vaše činy. Tento měsíc se zvedne vaše sebevědomí a vy se konečně můžete soustředit na své aktivity. Prosinec bude také plný nepředvídatelných věcí, ale nejde o něco, co by vám ubralo na elánu. Právě naopak.

Pokud jste svobodní, najdete konečně vhodného partnera a váš život se tím naplní.  

Blíženci: 21. 5.–20. 6., anděl Rafael

Anděl Rafael navrhuje, abyste se na moment vrátili do své minulosti. Jedině to vám pomůže připravit se na přítomnost.

V prosinci musíte být trpěliví a pokud chcete podporu při realizaci svých projektů, musíte být nadšení a pečliví. Je také čas přehodnotit svá přátelství a udržovat kontakt s několika spolehlivými přáteli.

Prosinec je pro vás rovněž příležitostí k navazování milostných vztahů a partnery okouzlíte svým charismatem. V manželském životě jste nuceni udělat pár ústupků, ale nakonec se vaše manželská harmonie posílí na výletě s partnerem. Ani svobodní nezůstanou pozadu. Během třetího týdne v prosinci byste se měli dočkat nalezení lásky.

Rak: 21. 6.–20. 7., anděl Gabriel

Prosinec pro všechny Raky bude velmi přínosný. Anděl Gabriel vám dodá na začátku měsíce odvahu pouštět se do nových věcí. Je dobré podnikat spoustu aktivit, čímž si dopřejete lepší komunikaci s ostatními.

Druhá polovina měsíce pro vás bude příznivá, co se týká kariérního růstu a osobní aktivity. Emocionálně máte od manžela dobrou podporu. Váš strážný anděl vám radí, abyste používali svůj šestý smysl k dosažení svých cílů.

Tento měsíc je dobré zachovat si vaši přirozenou stránku, což přitáhne do vašeho života novou lásku.

Lev: 21. 7.–20. 8., anděl Michael

Prosinec pro Lvy nebude zpočátku úplně příznivý. Ve vašich osobních vztazích mohou nastat problémy, ale anděl Michael vám pomůže se s nimi vypořádat. Oproti tomu se vám v kariéře povede víc než skvěle.

Měli byste věnovat více času svému manželskému životu. Po prvním týdnu kariérní projekty naberou na obrátkách. Váš anděl strážný vás bude podporovat zejména v rozvíjení vašich profesionálních dovedností.

Zároveň je prosinec vhodným obdobím pro založení vlastní rodiny. V partnerském vztahu se vám bude dařit a budete zaliti harmonií.

Panna: 21. 8.–20. 9., archanděl Metatron

Prosinec vypadá pro Panny slibně. Záleží jen na vás, zda využijete příležitosti, se kterými se setkáte. Váš archanděl Metatron vám bude vždy k dispozici. Na základě svých zkušeností podniknete nakonec správné kroky.

V prosinci se vám naskytne spousta příležitostí, jak se socializovat. Můžete očekávat více nadšení a elánu ve svém jednání. Tento měsíc se vám naskytne spousta příležitostí k tomu, abyste se zamilovali a váš konec měsíce bude láskyplnější.

Váš manželský život bude harmonický a pouto se během měsíce prohloubí. S partnerem se budete více milovat a váš manžel to ocení. Prosinec je tak pro vás ideálním měsícem na plánování miminka.

Váhy: 21. 9.–20. 10., archanděl Jofiel

Prosinec vám nabídne mnoho nových začátků. Využijte je bez váhání a získáte potřebné povzbuzení. Můžete počítat s pozitivními astrálními energiemi. Po prvních čtrnácti dnech můžete očekávat, že dosáhnete všech svých cílů.

Archanděl Jofiel vám pomůže zaměřit se na vaše sociální aktivity. Naskytne se vám mnoho příležitostí, jak rozšířit svou sociální skupinu. Rodinné záležitosti budou na prvním místě ve vašem žebříčku hodnot a vaše osobnost si užije společnost svých blízkých.

Prosinec pro vás bude také obdobím, které je nejvhodnější pro navazování nových vztahů.

Štír: 21. 10.–20. 11., anděl Asrael

Prosinec pro vás bude zcela pohádkový měsíc. Budete úspěšní ve všem, co budete dělat. Na frontě vztahů bude naprostá harmonie.

Zdroj: Naypong Studio / Shutterstock

Anděl Asrael vám nabídne mnoho příležitostí pro využití vašich schopností a budete schopni získat důvěru ostatních. Ve všem, co děláte máte podporu svého partnera. Třetí týden bude velmi přínosný. V milostných vztazích se bude dařit romantice a štěstí.

A koncem prosince se vyřeší všechny problémy, se kterými jste se doposud potýkali.

Střelec: 21. 11.–20. 12., anděl Zadkiel

Prosincové období bude pro všechny Střelce plné akce. Nemáte ale potřebnou energii na to, abyste navázali na příležitosti.

Je třeba se zaměřit na své zdraví a šetřit si energii. Jinak to bude na některých frontách povzbuzující. Druhá polovina měsíce je výhodnější. Najdete dobré cestovní příležitosti a možnosti ke zvýšení svého finančního rozpočtu. Tento měsíc vám dává příležitost zhodnotit kariérní a obchodní vyhlídky.

Koncem měsíce vám váš strážný anděl dopřeje konečně hodně optimismu.

Kozoroh: 21. 12.–20. 1., anděl Kassiel

Ani na Kozorohy prosincová síla pozitivní energie nezapomíná. Prosinec je vhodnou dobu pro zahájení nových projektů. Milostný život může být harmoničtější, když uděláte pár úprav.

Je dobré věnovat se několika aktivitám, zároveň vás ale anděl Kassiel upozorní na to, že je důležité udělat si pár přestávek na doplnění energie.

Láska bude na dobré cestě a nové vztahy budou plné překvapení a budou se ubírat novými cestami. Pokud chcete dosáhnout svých cílů, musíte být tolerantní.

Vodnář: 21. 1.–20. 2., anděl Uriel

Prosinec všem Vodnářům slibuje řadu příležitostí k růstu. Měli byste je uchopit a pokračovat s odvahou. Uriel přeje dobrým vztahům a ty jdou dlouhou cestou k vašemu úspěchu.

Než se pustíte do nových projektů, je důležité upevnit své úspěchy. Vaše duševní schopnosti jsou výjimečné a díváte se na věci novým originálním pohledem. Ostatní budou oceňovat vaše úžasné vlastnosti.

Druhý týden v měsíci bude pro Vodnáře prospěšný a pro vaše aktivity tu bude podpora rodinných příslušníků.

Ryby: 21. 2.–20. 3., anděl Asariel

Prosinec bude pro Ryby naprosto ideálním obdobím. Dočkáte se velké podpory a neměli byste váhat ji využít. Buďte ale vytrvalí a nejprve dokončete své projekty. Ve vašem životě dojde k významným změnám.

Úspěch ve vašem podnikání je zajištěn díky vašim schopnostem. Osobnost Ryb se nemusí starat o budoucnost. Prostě nechte věci plynout. Je čas užít si život s blízkými sdílením svých úspěchů.

Prosinec pro vás bude naprosto kouzelným obdobím a bude se vám dařit ve všech směrech.

 

Zdroj: