Andělský horoskop na únor: Co pro vás připravil váš archanděl?

Andělský horoskop na únor: Co pro vás připravil váš archanděl?
Na každého z nás dohlíží jeden archanděl, který nás střeží již od doby našeho zrození. Jaký je ten váš a co vám vzkazuje?

Beran (21. 3. – 20. 4.) – archanděl Ariel

Tento měsíc pro vás příliš šťastný nebude v lásce, kariéře ani financích. Nedoporučujeme navazovat nové známosti, vystrkovat v zaměstnání růžky ani investovat, nemuselo by to dopadnout dobře. Pro snížení dopadů na vaši psychiku zkuste požádat o pomoc archanděla Ariela, který je vaším patronem.

  • Rada anděla: Ne vždy musí ostatní vyhovět tobě.

Býk (21. 4. – 21. 5.) – archanděl Chamuel

Váš archanděl, starající se o štěstí a lásku, vás v únoru nezklame. Může se ukázat někdo, k němuž chováte city a on je opětuje. Můžete být podarováni. Po pracovní stránce jste motivovaní ke zlepšení a úspěchu. Avšak pozor na finance. Nehledejte pomoc a neriskujte, jinak by se vám to mohlo vymstít, hlavně kolem posledního únorového dne.

  • Rada anděla: Chovej se přirozeně a vše dobře dopadne.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) – archanděl Zadkiel

Archanděl Zadkiel se stará o pomoc druhým po všech stránkách, považuje se za anděla soucitu. V únoru budete myslet vše dobře, avšak vymýšlení aktivit nechte své drahé polovičce, jinak ji zklamete. Na konci měsíce potkáte někoho, koho oceníte pro jeho styl konverzace. V zaměstnání Vás bude šéf podceňovat. První únorový týden se finančně uskrovněte. Peníze budete potřebovat, stejně jako dohled svého archanděla.

  • Rada anděla: Vše má svůj čas.

Rak (22. 6. – 22. 7.) – archanděl Gabriel

Gabriel pomáhá při plodnosti a ve zpravodajství. Nicméně ani vás příliš nepotěšíme. Protějšek s vámi nebude spolupracovat. Vyhněte se sporům. V práci nebudete příliš spokojeni. Nadřízený vás nevyslechne. Gabriel vám v těchto těžkých chvílích pomůže myslet optimisticky. Radí vám začít myslet promyšleně.

  • Rada anděla: Mysli vždy pozitivně.

Lev (23. 7. – 22. 8.) – archanděl Raziel

Raziel vám pomáhá s poznáním hlavně duchovního světa, ale také s vaší psychickou stabilitou. Požádejte ho tento měsíc o pomoc, budete ji potřebovat. V lásce se vyskytnou potíže s komunikací, práce vám nepůjde od ruky a budete mít sklony ke stresu. Po finanční stránce pozor na elektroniku. Je možné, že budete muset investovat do nového přístroje. Pozor na půjčky.

  • Rada anděla: Něco zlé se musí přihodit, aby se prodralo na povrch dobro.

Panna (23. 8. – 22. 9.) – archanděl Metatron 

Váš archanděl pomáhá se psaním, organizacemi i dětskými nemocemi a problémy Panen. Dohlédne na to, aby se vám v únoru dařilo. Lepší situaci ve vztahu byste si nemohli přát. V práci pravděpodobně dostanete příplatek. Po finanční stránce si můžete koupit něco na sebe, s penězi mít problém nebudete.

  • Rada anděla: V dobré době na mě nezapomeň.

Váhy (23. 9. – 23. 10.) – archanděl Jofiel

Váš archanděl je zaměřen na umění a krásné myšlenky. Poproste ho o pomoc, po citové stránce nebudete spokojeni, neboť si představujete něco jiného. Ke konci měsíce se někdo dotkne vašich citů. V práci budete mrzutí. Do poloviny února nechoďte na úřady. Na konci února se vše zlepší.

  • Rada anděla: Nemysli pouze na své blaho.

Štír (24. 10. – 22. 11.) – archanděl Jeremiel

Váš archanděl má na starost jasnovidectví, psychiku a životní změny. Také díky němu budete po dlouhé době ve vztahu šťastni. V práci čekejte mírné překážky po perfektním startu měsíce. Pozor při podepisování smluv!

  • Rada anděla: Děkuj za dobré změny.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) – archanděl Raguel

Raguel se zaměřuje primárně na dvě hezké vlastnosti - pomoc druhým a spravedlnost. V lásce budete preferovat svobodu. Na začátku měsíce budete mít štěstí na cizince. Raguel potrestá Vaši špatnou náladu v pracovním prostředí, tudíž v zaměstnání nebudete šťastni. V polovině měsíce změníte své chování. Nepřeceňujte své síly!

  • Rada anděla: Každá akce má svou reakci.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) – archanděl Azrael

Azrael je „anděl smrti“ – utěšuje žal, pomáhá truchlícím a umírajícím, po smrti pomáhá duše převést na druhou stranu. Vám však nic takového nehrozí. Azrael vám v únoru přinese úžasné chvíle a celkovou spokojenost po všech stránkách. Můžete dokonce získat vysněnou pracovní pozici. Můžete výhodně investovat.

  • Rada anděla: Buď rád za každou šťastnou chvíli v životě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) – archanděl Uriel

Urielův zájem nabízí širokou škálu úkolů, od alchymie přes počasí až ke psaní. Primárně se zabývá řešením problémů všeho druhu. Zavolejte jeho jméno, neboť se budete cítit osamoceni. V lásce vám nic nebude vycházet, v práci očekávejte nátlak a s financemi opatrně. Nepůjčujte peníze!

  • Rada anděla: Se mnou nejsi nikdy sám.

Ryby (21. 2. – 20. 3.) – archanděl Sandalfon

Sandalfon pomáhá nenarozeným dětem a s modlitbami. A vaše modlitby a sny se konečně budou plnit! V lásce se vám povede, v práci vám šéf zvýší plat po dlouhém snažení. Co se týče financí, je nejlepší čas prodávat nepotřebné věci. Hodně štěstí!

  • Rada anděla: Krásné chvíle si pamatuj, abys zvládl ty špatné.

 

Zdroje