Co by vám chtěl vzkázat váš anděl strážný?

Co by vám chtěl vzkázat váš anděl strážný?
Každý z nás občas prožívá chvíle, ve kterých ztrácíme naději a nevíme, jak dál. Co by vám chtěl vzkázat váš anděl strážný? Co byste právě v tuto chvíli měli slyšet? 

Beran   

Jste na správné cestě ke splnění cílů. Do života vám přichází bohatství nejen v podobě financí, ale také v oblasti přátelství a lásky. Jste na správné cestě. Neusínejte na vavřínech a pokračujte ve vaší cestě. 

Býk   

Prožíváte náročné období, ale velké šťastné změny se blíží a vám se brzo začne zase dařit. Změna bude velmi pozitivní. Proto zahoďte smutek a začněte se těšit na velmi krásné období, které na vás již čeká.   

Blíženec   

Máte obavy, jak dopadne nějaká vaše situace nebo přání. Pokračujte v tom, co děláte, a do několika měsíců se vaše problémy vyřeší a přání splní. Chce to jen vytrvalost a drobnou dávku trpělivosti.  

Rak   

Nechte odejít strach. Strach je totiž dobrý sluha, ale zlý pán. Váš anděl strážný na vás dohlíží a postará se o to, aby bylo vše tak, jak má být. Nechte odejít strach a věřte v ten nejlepší možný výsledek. Brzo se dočkáte. 

Lev   

Jste příliš připoutaní k nějaké osobě nebo situaci. Toto připoutání vám brání posunout se dál na cestě ke štěstí. Nejlepší, co můžete v tuto chvíli udělat, je odpoutat se a dívat se na věc s nadhledem. Jen tak můžete dosáhnout svobody.  

Panna   

Nebojte se říct někomu o pomoc. Nemusíte vše zvládnout sami, i vy máte právo na něco nestačit. Opravdu to není ostuda. Obklopte se ochotnými lidmi, kteří vám pomohou přesně v těch situacích, kdy to budete nejvíce potřebovat.   

Váhy   

Stojíte před zásadním rozhodnutím. Dobře si promyslete, jestli to je opravdu ta věc, kterou si přejete ve svém životě nejvíce a zda je to pro vás to nejlepší. Může se snadno stát, že zjistíte, že vaše přání jsou ve skutečnosti přání někoho jiného.   

Štír   

Máte rádi, když se věci dějí tak, jak jste si přáli. Občas je ale nejlepší cestou dělat kompromisy. Kompromis neznamená, že začnete jednat proti své vůli, proto se ho nebojte. Přistupte na kompromis a uvidíte, že vám to vyřeší mnoho problémů.   

Střelec   

Je ten správný čas pro upřímnost. Buďte upřímní nejen ke svému okolí, ale také k sobě. Přesně definujte to, co si přejete a co potřebujete.  Potom se vám bude lépe pokračovat k vašemu cíli.  

Kozoroh   

Odstraňte ze svého života hádky a negativismus. Mírumilovná řešení jsou to, co právě potřebujete. Zahoďte ego a jednejte v klidu a s mírem.  Díky míru a laskavosti dosáhnete svých cílů.  

Vodnář   

I když to občas nevypadá, vše se děje tak, jak má. Někdy musíme načerpat zkušenosti v nepříjemných situacích, abychom dále mohli být šťastní. Myslete pozitivně a dočkáte se i vy pohádkového konce.   

Ryby   

Je velmi nepravděpodobné, že se situace, kterou právě řešíte, uskuteční tak, jak plánujete. To ale neznamená, že se vám výsledek nebude líbit. Právě naopak. Osud má pro vás nachystané jen to nejlepší.   

Zdroj článku:
  • Autorský text