Alena Šeredová: Vicemiss České republiky z roku 1998 se ve světě neztratila

Alena Šeredová: Vicemiss České republiky z roku 1998 se ve světě neztratila
Modelka, herečka, moderátorka, podnikatelka, a především matka Alena Šeredová patří v Itálii, kde si po mnoha letech vyřídila občanství, už dlouhá léta k nejoblíbenějším celebritám. Její popularita se ještě zvýšila, když se s hrdostí vypořádala s rozpadlým manželstvím.

Kariéra modelky

Alena se narodila v roce 1978 a právě oslavila 43. narozeniny. I po třech dětech a nepříjemném rozvodovém období vypadá stále skvěle.

S modelingem začala v patnácti letech, když zjistila, že se svou výškou ji asi životní sen stát se letuškou nevyjde. Cestu do světa ji otevřela soutěž Miss, kde byla sice až na druhém místě, ale tehdejší vítězka se na kariéru světové modelky necítila, a tak se povinností a benefitů spojených s nošením korunky ujala Alena.

Osud ji zavál do Milána v Itálii, kde to módou žije. Alena se brzy v Itálii zabydlela, a i přes ne příliš dobrou znalost italštiny se jí podařilo získat místo v pravidelném a velmi oblíbeném zábavním pořadu. Na režiséra nejspíš udělalo dojem, že si Alena na pracovní schůzce v restauraci nedala salát, který ji nabízel, ale pořádný kus masa a pivo.

V roce 2005 se modelka stala tváří oblíbeného kalendáře Max, který se stal vůbec nejprodávanějším. Byla také na titulních stranách mnoha prestižních časopisů nejen o módě, jako jsou Penthouse, Playboy, Spy.

Manželkou známého sportovce

Na společenské akci se seznámila s brankařem Juventusu Gianluigi Buffonem, za kterého se provdala. Z manželství, které skončilo odhalením fotbalistova vztahu s italskou moderátorkou, má dva syny.

Její popularitu rozvod nijak neovlivnil, jediné, co zůstalo byla pachuť ze vztahu, protože Buffone se nijak svým vztahem netajil ještě v době, kdy byl ženatý. Alena do dalšího vztahu nespěchala a věnovala se dětem a svým aktivitám. Spoluvlastní značku oblečení, pod značkou Notino uvedla na trh toaletní vody a parfémy. Věnuje se charitě, a to nejen v Itálii.

Druhý pokus pro lásku

Nakonec muže potkala. Na turínském podnikateli ji zaujalo hlavně to, že nesledoval bulvární časopisy, kde se po mnoho měsíců propíral její vztah s fotbalistou, a tak nevěděl, kdo je. Alessandro Nasim je člen rodiny Agnelli, což je jedna z nejvlivnějších a nejbohatších italských rodin. Ve vztahu je s italským milionářem od roku 2015 a v květnu loňského roku porodila dceru Vivienne Charlotte.

Alena a sociální sítě

Alena má silnou fanouškovskou základnu na sociálních sítích, kde loni pravidelně informovala o situaci v italských městech a hlavně nemocnicích. V jejím stavu to měla komplikované, protože i v porodnici, kde měla rodit, se nákaza vyskytla. Teď se chlubí posledním přírůstkem do rodiny.

Nakonec vše dobře dopadlo a populární Češka si užívá pozdní mateřství.