Věděli jste, že muž ve znamení Vodnáře na Vás vidí jen to nejlepší? A co dalšího byste o něm měla vědět?

Věděli jste, že muž ve znamení Vodnáře na Vás vidí jen to nejlepší? A co dalšího byste o něm měla vědět?
Patrně jste se do Vodnáře zamilovala z toho důvodu, že se chová jinak než ostatní, a pravděpodobně také proto, že jeho inteligence dosahuje úctyhodných hodnot. Nicméně to není vše, čím se muž Vodnář vyznačuje.

Hodně se stará o svou budoucnost

Nepatří k těm lidem, kterým je naprosto jedno, co se s nimi stane v budoucnu, protože se to nějak vyřeší. Je velice zodpovědný a dělá jen ta rozhodnutí, která mu podle jeho názoru v budoucnu nějak pomohou. To samé je i v jeho vztahu s Vámi – pokud něco uděláte, je to v zájmu společné budoucnosti.

Kreativita mu rozhodně nechybí

Na internetu je mnoho způsobů, jak někomu vyjádřit lásku. Nicméně Vodnář není ten typ muže, který by něco hledal na internetu.

Jeho inteligence mu bohatě vystačí. Vždy Vás mile překvapí a jeho kreativita se projeví i tehdy, pokud bude řešit nějaké problémy. Nikdy se neřídí emocemi.

Nikdy Vás nepožádá o laskavost a je nezávislý

Muž Vodnář Vás vlastně nepotřebuje, je s Vámi, protože chce a protože si myslí, že tento vztah je pro něj přínosem. Se vším ostatním si vystačí sám. Nepotřebuje Vaši pomoc, pokud má problémy, poněvadž je ochoten si vše vyřešit svou vlastní cestou.

Je tu totiž určitá pravděpodobnost, že pokud by Vás o něco požádal, Vaše řešení by mu mohlo přihoršit.

Dokáže se přizpůsobit, je-li to nutné

Není to ten muž, který by se přizpůsobil vždy, když mu něco vyčtete, přizpůsobuje se pouze tehdy, když to uzná za nutné či za vhodné. Dobře ví, co je pro něj nejlepší, a pokud si myslí, že Váš návrh na změnu jeho chování je skvělý nápad, nebude otálet Vám vyhovět.

Nesmíte však na něj mít spoustu návrhů na změnu jeho chování, cení si své svobody.

Má otevřenou mysl nejen při řešení problémů

Rád komunikuje. Pokud mu něco navrhnete, obzvláště jedná-li se o nějaké zajímavé téma, které se dá hodně rozvinout, s potěšením si s Vámi o něm popovídá na několik hodin. Pokud s Vámi řeší problém, vymyslí spoustu řešení a dá Vám na výběr. Nebude Vás nikdy soudit za Vaše myšlenky.

Vidí na Vás jen to nejlepší

Jak již bylo řečeno, není to člověk, který by soudil druhé pro jejich rozhodnutí. Ví, že každý může mít horší den, proto, pokud spustíte bezdůvodnou hádku, nebude se na Vás zlobit, naopak Vám připomene, co je na Vás nejlepší.

Ve všech vidí to dobré, špatné osobnostní rysy ignoruje.

Zdroj: Superstar / Shutterstock

Je naprosto nepředvídatelný

Pokud se rozhodne vyřešit nějaký problém, přesně Vás seznámí s konečným výsledkem, kterého chce dosáhnout, a řekne hrubou cestu, kterou se vydá, aby tohoto výsledku docílil. Nicméně jeho chování je naprosto nepředvídatelné a často bude měnit své cesty za kýženým výsledkem, aniž by Vám o tom řekl.

Je zvědavý odmalička

Už jako dítě zahrnul své rodiče spoustou otázek, jak co funguje. Nepřestal, dokud nezjistil veškeré podrobnosti. Ve vašem vztahu to nebude jiné, pokud něco probudí jeho zvědavost (a buďte si jista, že se vždy nějaká příležitost naskytne), zahrne Vás spoustou otázek, dokud nebude jeho zvědavost uspokojena.

Zdroj článku: