6 krutých znamení zvěrokruhu, která posouvají krutost na novou úroveň

6 krutých znamení zvěrokruhu, která posouvají krutost na novou úroveň
Pokud nás někdo naštve, někteří z nás to nemohou pouze přejít a zapomenout na tuto událost. Ne, existují i tací, kteří se musejí pomstít. V horším případě jsou zlí a vymýšlejí různé intriky jen proto, že se nudí. Patříte mezi šest nejkrutějších znamení zvěrokruhu i vy?

Štír (23. října – 21. listopadu)

Ani jste se nemohli divit, že jste se zde objevili. Vzhledem k vaší povaze spadáte do toho nejkrutějšího znamení zvěrokruhu. Pokud vám má něco prospět, dosáhnete toho, a to nehledě na to, jakým způsobem. Pokud vás někdo opravdu naštve, vyhledáváte pomstu s dlouhotrvajícími dopady. Někdy to uděláte jen proto, abyste se pobavili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Neprojevíte svou krutou stránku osobnosti, dokud si nebudete jisti, že máte vítězství přímo před sebou. Intriky jsou něco, co provozujete každý den pod maskou nevinnosti. Jakmile víte, že dokážete někoho zničit, odhalíte svou pravou tvář, což dotyčného zničí snad ještě více než důsledky vašich činů. Nic není horšího než vědět, že někdo, komu člověk věřil, ho zklamal, a vy to moc dobře víte.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chcete být tím nejváženějším člověkem. Abyste toho dosáhli a všem ukázali, že to vy jste nejlepší, jste schopni dělat špatné věci, protože zkrátka můžete. Jste nešťastní, protože nejste dokonalí, a abyste si odlehčili od černých myšlenek, uděláte něco, kvůli čemu ostatní lidé budou vypadat více nemotorně než vy. Také máte občas dny, kdy se litujete veřejně, což lidem kolem vás způsobí pouze smutek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud cítíte, že musíte něco udělat nečestným způsobem (myšleno potopit ostatní a způsobit veřejné mínění, že to oni jsou zlí, ne vy), budete jednat tímto způsobem. Obvykle se takovým situacím vyhýbáte, ale pokud je to nezbytné, neštítíte se žádné špinavé práce. Nejste však ten nejkrutější člověk, proto jste se ocitli až na čtvrtém místě, co se týče krutosti podle znamení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemáte žádné svědomí, poněvadž si myslíte, že jste mnohem lepší a dokážete toho mnohem více než všichni lidé ve vašem okolí dohromady. Pokud si myslíte, že se někdo nehodí na takový post, jaký momentálně zastává, odstraníte ho krutým způsobem z cesty a myslíte si, jakou jste celému světu udělali laskavost, když jste se o to postarali.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nejste tak krutí, ale stále spadáte do těch nejkrutějších znamení zvěrokruhu. Pokud se rozhodnete, že něco provedete krutým způsobem, vykonáte to a nestydíte se za to. Avšak neuchylujete se k tomu příliš často, mnohem raději se předvádíte světu pod převlekem showmana, který všechny rozesmívá.

Zdroj článku: