Jak svést muže ve znamení Kozoroha? Přečtěte si 4 zaručené způsoby

Jak svést muže ve znamení Kozoroha? Přečtěte si 4 zaručené způsoby
Muži Kozorozi ženy přitahují již dlouhou dobu. Jsou mlčenliví a navenek to může vypadat, že touží po samotě, ve skutečnosti však touží po obdivu. Jsou nesmírně pracovití a vyznačují se vyrovnaným chováním. Věděli jste ale, že jsou způsoby, jak muže Kozoroha svést? Na čtyři z nich se nyní podíváme.

Dokažte, že máte ambice

Kozorozi jsou extrémně pracovití, protože chtějí zabezpečit svou rodinu. Pokud dokážete být stejně pracovití a myslet na budoucnost stejně dobře jako na přítomnost, máte slušnou šanci, že si vás muž Kozoroh všimne.

Pokud však budete vykazovat známky lenosti a nepracovitosti, přestane se o vás zajímat. Taktéž na bezohledné lidi muži Kozorozi hledí jako na někoho sobě nerovného, s nímž by nikdy nechtěli mít nic vážnějšího.

A pokud si chcete něco začít s Kozorohem v práci, nejlepší dojem na něj uděláte, pokud vás uvidí pracovat přesčasy. Nebojte, on tam většinou bude také.

Berte vztah vážně a buďte trpěliví

Muž Kozoroh není pro flirtování nebo jednu společnou noc. Potřebuje se ujistit, že pokud s vámi půjde do vztahu, váš vztah nějakou dobu vydrží, a to nejlépe do konce života.

Pokud se o vás začne zajímat a zjistí, že žádný z vašich vztahů nevydržel dostatečně dlouho, pravděpodobně vezme nohy na ramena a už se k vám nikdy nebude mít. Nejlepší je, pokud jste rodinný typ, který měl více dlouhodobějších vztahů než těch krátkodobějších. A pokud toto nesplňujete, bylo by dobré se nějaký čas nestýkat s lidmi, kteří by mu o vašich vztazích mohli něco vyzradit.

Zajistěte, aby se zajímal o vaše finanční schopnosti

Vydělávat dostatek peněz každý měsíc je to, čím byste měli začít, pokud se chcete seznámit s Kozorohem a již byste se rádi bavili o důležitých věcech. Musíte být finančně zdatní, abyste muže narozeného ve znamení Kozoroha přesvědčili, že vy jste ti praví.

Na druhou stranu, pokud máte peněz nadbytek, můžete být v klidu, protože vás vždy svými činy ujistí, že vám vaše peníze nebude vysávat. Co si vyděláte, to zůstane vám. 

A pokud bude důsledný, náklady na bydlení si rozdělíte přesně, polovinu zaplatíte vy a polovinu on. Ale uvědomí si, že s vámi by to mohlo vyjít, protože jste finančně gramotní stejně jako on.

Ukažte mu, že máte tradiční hodnoty

Muži Kozorozi mají rádi vše tradiční. Jídla, oblečení, životní styl. Pokud chcete na Kozoroha zapůsobit něčím zvláštním a nevšedním, nepochodíte. Váš potenciální partner se od vás opravdu rychle distancuje.

Nejlépe se s vámi bude cítit, pokud nebudete experimentovat se svým životem a riskovat nebezpečí v podobě ztráty zaměstnání nebo postavení v komunitě. Jediné, po čem všichni Kozorozi touží, je klid a mír v duši, v domě i ve společnosti.

Zdroj článku: