4 znamení zvěrokruhu, která své emoce nejvíce projevují. Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která své emoce nejvíce projevují. Patříte mezi ně?
Zatímco někteří si své city raději nechávají pro sebe a před ostatními je skrývají, tato 4 znamení se je rozhodně nebojí ukázat. Občas se dokonce musí uchýlit i k veřejným scénám a citovým výlevům. Díky tomu jsou ale opravdu empatická, což vůbec není k zahození. Patříte mezi ně i vy?

Ryby

Ryby vnímají emoce opravdu intenzivně a bez nich by se zkrátka neobešly. Jsou vnímavé, takže se řídí svou intuicí, city a náladami. Své srdce nosí na dlani a emoce vyjadřují naplno a bez jakýchkoliv zábran. Měly by si proto dávat velký pozor na ty, kteří nemusí mít ty nejlepší úmysly.

Kvůli své velké empatii a obětavosti si však často berou problémy ostatních na sebe a poté se trápí kvůli něčemu, co se jich ve skutečnosti vůbec netýká. Občas tedy ani nevědí, proč jsou smutné, ale nechávají se řídit svými pocity. I kdyby to znamenalo probrečet celý den.

Rak

Raci se stejně jako Ryby řadí mezi vodní znamení, která jsou proslulá svou emotivní povahou. Jsou proto skutečně propojeni se svými pocity, ale umí také naslouchat a vnímat emoce druhých. Kvůli své extrémní citlivosti tedy své city rozhodně netají, to by u nich ani nebylo možné.

Když si proto něčím prochází, okamžitě to na nich poznáte. Ze svých problémů se rádi vypovídají někomu známému nebo si mu alespoň pobrečí na rameni. Jsou ale hodně náladoví, takže k jejich utěšení budete potřebovat také hodně trpělivosti.

Lev

Lvi jsou sice velmi impulzivní a nepředvídatelní, ale také hodně emotivní. Když něco silného prožívají, není možné si toho u nich nevšimnout. Rádi se totiž předvádí a ze svých emocí dělají naprosté divadlo. Chtějí být centrem pozornosti, takže když na veřejnosti udělají dramatickou scénu, jistě toho dosáhnou.

Ze začátku může být fascinující a obdivuhodné, jak svých emocí dokáží využít, ale mohou se tím dostat i do velkých problémů a po čase to začne vytáčet všechny kolem nich.

Beran

Berani mají horkou hlavu a reagují impulzivně. V zápalu vzteku nebo jiných silných emocí proto ani nepřemýšlí nad tím, co dělají nebo říkají a mohou se chovat opravdu bezohledně. V té chvíli ale vnímají vše intenzivně, a tak se jejich divokost zkrátka ujme velení.

Jejich emoce se tedy výrazně projevují, ale přesto se se svými problémy nesvěří jen tak ledakomu. Chtějí totiž, aby je ostatní viděli jako silné, ne přecitlivělé.

 

Zdroje: