4 znamení, která mají potíže s ovládáním svého vzteku. Také vás dokáže rozhodit i ta nejmenší drobnost?

4 znamení, která mají potíže s ovládáním svého vzteku. Také vás dokáže rozhodit i ta nejmenší drobnost?
Každý pod tlakem reaguje trochu jinak. Někteří zamrznou, jiní vyšilují a někdo umí být také pořádně vzteklý. To je případ těchto 4 znamení, kterým netrvá dlouho, než je něco naštve. Protože svůj vztek neumí moc dobře ovládat, končí to většinou nepříjemnou hádkou. Patříte mezi tato znamení i vy?

Beran

Berani mají sklony k agresivitě, a když něco nejde podle jejich plánu, všechna jejich frustrace a naštvání se přemění v jeden velký výbuch. Své emoce neumí skrývat, takže jsou upřímní a říkají, co si myslí, i při hádce. Umí být ale hodně nepříjemní a své urážky nijak nezaobalují, takže jejich výbuchy vzteku mohou být skutečně urážlivé. Většinou ani neřeší, jestli se zachovali správně nebo jaké to bude mít následky.

Chovají se prostě tak, jak se cítí. Občas by jim tedy prospělo se více zamyslet nad svými činy a dříve než vypustí z pusy něco ošklivého si říct, jestli to za to opravdu stojí. Naštvat je mohou i maličkosti a nevýhodou je, že vztek je tak snadno nepustí. Neradi totiž zapomínají na staré spory, takže je pravděpodobné, že vám něco, co jste řekli nebo udělali, budou vyčítat ještě hodně dlouho.

Panna

Perfekcionistické Panny mají vysoká očekávání, a to jak od sebe, tak od ostatních. Chtějí, aby se všichni snažili být dokonalí, a pokud jim přijde, že jsou od jejich ideálu daleko, nezdráhají se urážek a ošklivých výčitek. Často toho později litují. Emoce ale neumí tak dobře vyjadřovat, takže vztek drží v sobě, dokud nevybuchnou. Cítí se kvůli tomu nepochopeně, protože nikdo kolem nich nepozná, když jim něco vadí.

Jejich chování proto často působí zmatení a nepochopení. Panny však většinou nejsou naštvané z toho, co se aktuálně děje, ale kvůli něčemu z minulosti, čemu jen nějaká maličkost dosadila korunku. Navíc přemýšlí hodně analyticky, takže si všechno několikrát přehrávají v hlavě. Měli by se tedy snažit na věc nahlížet tak, jak ve skutečnosti je a nevymýšlet si pohádky.

Býk

Tvrdohlaví Býci si nenechají poradit ani kdyby jim to mělo zachránit krk. Není tak lehké je naštvat, protože snesou hodně a vztek dají najevo až po delší době. Ze začátku vám budou dávat jen nenápadné nápovědy a když je něco naštve, zachovají kamenný výraz. Pokud toho na ně ale je moc, úplně vybuchnou a všechen dlouho potlačovaný vztek se dostane na povrch. A potom nastává to pravé nebezpečí.

Býci se totiž ve vzteku nebojí házet věcmi a přestávají logicky myslet. Jejich stav se zlepší tím, že budou osobu, se kterou se hádají, ignorovat. Sice to může působit neslušně, ale dostane je to opět do pořádku. Jsou tedy hodně výbušní, ale netrvá jim dlouho se zklidnit a na celou hádku zapomenout.

Štír

Štíři jsou rozhodní a nezlomní. Vědí přesně, co chtějí, a nenechají si to za žádnou cenu vymluvit. Většinou se ale se svými plány nikomu nesvěřují a zůstávají ve svém utajení. Když jim ale něco nevyjde, rozzuří se a přestanou se ovládat. Nenaštvou se zase tak snadno, ale když už to na ně přijde, měli byste se jim raději vyhnout.

Umí být totiž opravdu zastrašující a jejich kruté sarkastické poznámky vás mohou skutečně ranit. Štíři navíc neodpouští snadno a ani nezapomínají na staré křivdy. Bude tedy trvat dlouho, než vaši hádku nechají být