Zde jsou 4 typy Býků, s nimiž se můžete setkat. A pokud jste Býk, můžete si o sobě něco počíst

Zde jsou 4 typy Býků, s nimiž se můžete setkat. A pokud jste Býk, můžete si o sobě něco počíst
Lidé narozeni ve znamení Býka jsou tvrdohlaví a jdou si za svým cílem, dokud ho nedosáhnou. Jsou vytrvalí, poněvadž za svým cílem kráčejí pomalu a jistě malými krůčky. Na druhou stranu pevně stojí za lidmi, kteří jsou s nimi spojeni nebo kteří jim pomohli. Narodili se mezi 20. dubnem a 20. květnem.

Orientovaný na kariéru

Jste věční workoholici, kteří mají volného času značný nedostatek, ale i to vám stačí ke spokojenosti. Vy osobně víte, že pro vás je lepší být neustále zaměstnáni, aby vám nic nechybělo. Musíte mít vše dobře odvedené, a proto se práci věnujete s takovou vervou. Váš postoj k práci se přibližuje spíše smýšlení Panny než Býka, ale vám to tak vyhovuje. Spousta lidí vás nechápe.

Jak to můžete vydržet? Nemít skoro nikdy čas na sebe a pouze pracovat. Vy však víte, co je pro vás nejlepší, a také věříte, že s tímto životním postojem budete velice úspěšní, a tudíž i šťastní.

Beznadějný romantik

Jste ten typ Býka, který je loajální, pokud jde o dlouhodobý vztah. V partnerovi vidíte spíše to dobré než to špatné, a proto jste věrní i po několika desítkách let. Stále v něm vidíte tu silnou osobnost, do níž jste se zamilovali před začátkem vašeho vztahu.

To dobré na vašem chování je, že neustále chcete svého partnera držet za ruku a skládat mu zamilované básničky, zkrátka chcete dělat cokoliv, abyste s vaším partnerem byli v jednu chvíli co nejdéle, ovšem to špatné je vaše majetnické chování, jakmile na vás váš partner přestane mít hromadu času.

Méně tvrdohlavý

Možná jste potkali na své životní cestě jiného Býka a nemohli jste pochopit, jak může někdo být tak svérázný a tvrdohlavý. Nejste jako ostatní Býci. Svým způsobem sice tvrdohlaví jste, ale dokážete změnit názor, pokud vás někdo přesvědčí, že vy máte ten špatný. Také jste mnohem přizpůsobivější než lidé z vašeho znamení. A pokud se stane, že si uvědomíte, že jste udělali chybu, nestydíte se to přiznat alespoň svým nejbližším – na rozdíl od ostatních lidí narozených ve vašem znamení.

Milovník volného času

Máte rádi práci, to ano, ale pouze proto, abyste měli vždy dostatečný přísun peněz. Rozhodně to není tak, že byste chodili do práce jen proto, že vás baví trávit v práci čas. Spíše upřednostňujete válení se v posteli nebo na gauči a milujete dlouhý odpočinek.

Přestože jste díky své povaze schopni plnit i ty nejnáročnější úkoly, raději neděláte vůbec nic. Musíte nabrat energii pro případ, že by vám do vašich plánů něco přišlo a vy jste museli něco udělat okamžitě. Máte opravdu pomalé tempo, a proto upřednostňujete sedavé práce.

Zdroj článku: