3 znamení, která podléhají stresu skutečně silněji než ta ostatní

3 znamení, která podléhají stresu skutečně silněji než ta ostatní
Přílišná míra stresu škodí organismu mnoha způsoby. Nyní se podíváme na 3 znamení zvěrokruhu, která se stresují až moc, a v závěru článku vám přineseme seznam všech znamení v pořadí od těch, která nejvíce podléhají stresu, až po ty extrémně klidné.

Blíženci (21. května – 20. června)

Patříte ke vzdušným znamením... Kdyby všechen vzduch nasálo obří tornádo. Vy jakožto Blíženec, vířící strachy a zapomenutými úkoly, žijete v neustálém chaosu svých myšlenek. „Vypnul/a jsem troubu?“; „Mám tento e-mail začít pozdravem „ahoj“ nebo „čau“?“; „Mám si koupit karavan a přestěhovat se na Aljašku?“ Vaše úzkostné přemýšlení spojené s vaší prokrastinací vám téměř znemožňuje dodržet plán. Začnete tři minuty pracovat na svém daňovém přiznání, rozhodnete se, že se musíte naučit tanec, a pak si vzpomenete, že máte zpoždění na konferenční hovor. S tolika nedokončenými projekty na talíři se cítíte být neustále pozadu. To může vést k vyhoření.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vidíte svět přes lupu, pilujete stovky minutových detailů (a nedostatků). Snažíte se být dokonalí – gramaticky, hygienicky, nutričně. Takže když se to zvrtne, řekněme, že vám někdo poslal nedokonalou práci, stres je nevyhnutelný. Aby jste se těmto neštěstím vyhnuli, pracujete v iluzi, že musíte vzít všechno na sebe, což, ano, způsobuje další stres. Úzkostlivě plánujete každý možný výsledek situace. Není tedy divu, že si vyjdete na pláž se sprejem proti hmyzu, náplastí a dezinfekcí na ruce. Přejete si, aby život mohl běžet tak hladce jako vaše čerstvě vyžehlené povlečení.

Přílišná míra stresu škodí organismu mnoha způsoby, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte zítra termín 500stránkové disertační práce? Za hodinu seskok padákem? Jste si je stále jistí, že váš stres daleko převyšuje ten ostatních. Ve svém ohnivém jádru potřebujete ověření. A v době narůstající úzkosti potřebujete ujištění, že jste ve skutečnosti tím nejvíce vystresovaným člověkem na světě. Lidé vás milují pro váš dramatický talent, jako jsou show a kytarová sóla, ale toto drama se může přenést i do dalších aspektů vašeho života (zvláště když věci nejdou podle plánu). Hrozí vám pád na podlahu hrůzou, když baristovi dojde vanilkové ovesné mléko.

Toto pochopitelně nejsou všechna znamení, která podléhají stresu.

Která další znamení podléhají stresu?

  • Štír (24. října – 21. listopadu)
  • Beran (21. března – 19. dubna)
  • Rak (22. června – 22. července)
  • Vodnář (20. ledna – 18. února)
  • Býk (20. dubna – 20. května)
  • Ryby (19. února–20. března) 

A která znamení jsou extrémně klidná?

  • Střelec (22. listopadu – 21. prosince)
  • Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)
  • Váhy (23. září – 23. října)

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text