3 znamení, která mají problém si najít nové přátele a navazovat vztahy. Patříte mezi ně?

3 znamení, která mají problém si najít nové přátele a navazovat vztahy. Patříte mezi ně?
Některá znamení jsou otevřená a přátelská, jiná s navazováním kontaktů a seznamováním mají spíše problém a klidně by si vystačila sama se sebou. To v životě sice může být velkou komplikací, ale těch pár vztahů, které mají, jsou skutečné a zpravidla vydrží několik let. Kdo se mezi tato znamení řadí?

Rak

Raci mají rádi společnost a přímo zbožňují skupinové oslavy a večírky. Rádi se baví a užívají si, když jsou lidé kolem nich šťastní. Všem totiž ze srdce přejí jen to nejlepší.

Do navazování a rozvíjení jednotlivých vztahů se však až tolik nehrnou. Nedělá jim problém být jen ve své vlastní společnosti. Ve skutečnosti si často raději odpočinou a zůstanou sami doma, než aby vymetali večírky a seznamovali se s novými lidmi. S radostí si proto přečtou hezkou knížku, stráví odpoledne u filmu, zajdou si na procházku a zkrátka si užijí nějaký ten čas sami pro sebe.

Problém jim ale dělá také důvěra, a proto dávají přednost skupinovým setkáním, při kterých se cítí více uvolněně a vesele, zvlášť pokud se sejdou s rodinou nebo blízkými známými.

Vodnář

Vodnáři jsou spíše plaší a introvertní, což je jejich největší zábranou při navazování nových přátelství. Problém však mají také s důvěrou, protože často nevěří ani sami v sebe. Mohou si proto hrát na vaše přátele, ale dokud vám nezačnou plně důvěřovat, nemůžete v ničem věřit ani vy jim.

Navíc od druhých očekávají to nejhorší a myslí si, že o jejich společnost nikdo nestojí. Většinou to je ale přesně naopak, všichni je obdivují a nevidí důvod, proč se s nimi nepřátelit. Sami sobě si tedy svým chováním ubližují, což je velká škoda.

S rodinou a dlouholetými přáteli to je ale něco úplně jiného. K těm jsou naprosto otevření a milují je celým svým srdcem. Nové vztahy ale bohužel často nevědomě sabotují nebo jim trvá dlouho, než si danou osobu dostatečně ověří.

Panna

Panny své dobré přátele milují a umí je skutečně ocenit. To ale neznamená, že snadno navazují nová přátelství a každý svůj vztah si udrží delší dobu. Umí totiž být opravdu drsné a občas se chovají až příliš hrubě, což nesnese každý. Snadno od sebe proto lidi odrazují, i když to tak vůbec nemyslí. Je to pro ně prostě přirozené, i když jim to výrazně ztěžuje seznamování.

Navíc jim nedělá problém otevřeně prohlašovat své názory a když se jim někdo opováží oponovat, nepřijímají to úplně s lehkostí.

Když už si ale najdou skutečné přátele, které je dokážou snést, udrží si je zpravidla na celý život a zažívají spolu úplně všechno. Na nové kamarády proto v jejich životě už ani nezbyde místo.

 

Zdroje: