3 znamení, která mají největší sklony k alkoholismu. Je mezi nimi i to vaše?

3 znamení, která mají největší sklony k alkoholismu. Je mezi nimi i to vaše?
Alkoholikem se nechce stát snad nikdo z nás. Občas nás však život zavede špatným směrem a my se se skutečností prostě musíme nějak vypořádat. Vaše znamení vám ale může prozradit, k čemu máte sklony a na co si dávat pozor. Máte se i vy raději vyhýbat alkoholu?

Beran

Energičtí, tvrdohlaví a netrpěliví Berani k alkoholu často tíhnou. Stejně jako ostatní ohnivá znamení se ve společnosti rádi napijí a občas to i trochu přeženou. V opilosti se však neuchylují k agresi. Spíše jsou upřímní, rádi se hádají a začínají nekonečné debaty, při kterých ostatní provokují.

V životě si nedokáží pořádně rozvrhnout své síly a čas a vůbec se za svými činy neohlíží. Neustále se do všeho řítí velkou rychlostí, a proto se pro ně život občas stává dost náročným a potřebují se od tohoto pocitu odpoutat. Většinou poté sáhnou po alkoholu, což nemusí skončit dobře. 

Berani, dávejte pozor, pokud si k němu totiž vypěstujete závislost, kvůli vaší vrozené tvrdohlavosti pro vás bude ještě mnohem těžší přestat.

Zdroj: Autor: Viacheslav Lopatin / Shutterstock

Ryby

Citlivé, empatické a nerozhodné Ryby by se pití měli opravdu vyhýbat. Rády ale podlehnou myšlence, že by se mohly na chvíli odvázat a ve společnosti si účinky alkoholu většinou užívají. Působit na ně začne hned po pár skleničkách a kvůli jejich ovlivnitelnosti se rychle mění i jejich nálada. Kvůli této uvolněnosti se pak začnou bavit až moc a mohou to se svými vtipy i trochu přehnat.

Měli by si ale dávat velký pozor, protože k alkoholismu mají největší sklony z celého zvěrokruhu. Mezi Rybami je závislost na alkoholu velmi častá, i když není úplně jasné proč. Nejpravděpodobnější je, že se k pití uchylují kvůli jejich smutku a úzkostem z osamělosti. Také se díky alkoholu snadno zbaví zábran a okamžitě se stávají baviči a hvězdami společnosti, což se u nich ve střízlivém stavu stává opravdu vzácně.

Ryby by si měli dávat velký pozor, protože k alkoholismu mají největší sklony z celého zvěrokruhu.

Střelec

Inteligentní, kreativní, požitkářští a nedbalí Střelci alkohol málokdy odmítnou. Většinou se jím ale povzbuzovat nepotřebují, protože jsou veselí a rozjásaní i bez něj. Rádi experimentují a zkoušejí nové drinky a kombinace příchutí.

Alkoholu přesto dost často podléhají. Rádi ale hledají nové formy potěšení, což vede i k několika dalším špatným návykům. Mají totiž velké sklony i k závislosti na hazardu, k čemuž nejspíš vede jejich láska k penězům. Neustále potřebují něco vymýšlet a často na sebe kladou moc vysoké nároky, které nedokáží splnit. Navíc jsou velice soutěživí a rádi jsou pro ostatní konkurencí, což při gamblingu nemusí končit zrovna dobře. 

Střelci, dávejte na to tedy pozor, vaše užíváni by vás totiž mohlo stát i celé vaše jmění.