3 nejorganizovanější znamení zvěrokruhu, která mají vše roztříděné a srovnané. S nepořádkem umí pořádně zatočit

3 nejorganizovanější znamení zvěrokruhu, která mají vše roztříděné a srovnané. S nepořádkem umí pořádně zatočit
Přestože řada lidí úklid přímo nesnáší, někteří zase nedokážou snést pouhou myšlenku nepořádku a neklidu. Potřebují mít vše pečlivě zorganizované, seřazené a roztříděné, aby se v tom dalo hezky vyznat. A to neplatí jen pro uklízení, ale i všechny životní plány a problémy. Na jaká 3 znamení to sedí?

Panna

Není velkým překvapením, že právě Pannu v tomto seznamu najdete hned na první pozici. Pokud někoho narozeného v tomto znamení znáte, nejspíš víte, jak puntičkářští tito lidé umí být. Když něco není přímo perfektní, není to pro ně dost dobré. Potřebují mít vše zorganizované abecedně, podle barev nebo velikosti, prostě dovedené k dokonalosti. Občas jsou na sebe Panny až příliš tvrdé a chtějí být ve všem ještě o něco lepší, i když to už snad není možné.

Přemýšlí logicky a pořádek jim pomáhá se soustředit na svou práci a povinnosti. Navíc je pro ně důležité dodržovat denní rutinu a umí efektivně naplánovat jak nabitý pracovní den, tak jakoukoliv společenskou akci.

Jejich smysl pro pořádek a organizaci může občas být poněkud nesnesitelný, ale právě to je dělá skvělými manažery nebo vedoucími, kteří si umí jakoukoli práci perfektně rozvrhnout, umí vést tým, a navíc si za všech okolností udrží ve své kanceláři pořádek. Co víc si můžete pro svou firmu přát?

Býk

Stejně jako Panny se Býci řadí mezi zemská znamení, která jsou hodně fixovaná na své zvyky, rutiny a plány. Potřebují totiž v životě jistotu, kterou jim může přinést právě organizace a pořádek, ve kterém na nic nezapomenou a nic se jim tak snadno neztratí. Přestože jsou známí pro svou lenost, jsou také hodně vytrvalí, silní a trpěliví v tom, na čem jim záleží. Nejsou proto zrovna těmi největšími rychlíky, ale dělají svou práci pořádně a jen tak něčeho se nevzdají. Potřebují pracovat svým vlastním tempem, ale ať před nimi stojí jakékoliv překážky, nezastaví se, dokud nedojdou do cíle.

Když si tedy něco usmyslí, můžete se spolehnout, že toho dříve nebo později dosáhnou, i když jim ostatní budou tvrdit opak a všechno půjde proti nim. Jejich odhodlání a organizovanost by jim mohl leckdo závidět.

Beran

Možná byste to do nich neřekli, ale ohniví, spontánní a nezastavitelní Berani umí také dobře organizovat, a to nejen svůj byt, ale také svůj život. Jsou rozenými vůdci a mají radost, když jde něco podle jejich představ. Často přicházejí s velkými nápady a vědí přesně co udělat, aby jich dosáhli. Přestože jsou většinou dost nestálí, při práci na svých cílech jejich odhodlání a touha splnit náročnou výzvu zpravidla zvítězí. Stejně jako Býci jsou zkrátka moc tvrdohlaví na to, aby se toho vzdali. 

Umí vymýšlet strategie a organizovat své nápady a plány, ať už jim jde o založení firmy nebo zařízení nového bytu. Berani se prostě na první pohled opravdu nezdají.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.romper.com