Horoskop na 3. červnový víkend: Raci budou smutnit, Býci zpochybňovat přátele

Horoskop na 3. červnový víkend: Raci budou smutnit, Býci zpochybňovat přátele
Nic se nám v pátek dařit nebude, a to díky Měsíci ve Vodnáři, na nějž bude mít neblahý vliv Saturn. V neděli Měsíc vstupuje do Ryb, tudíž budeme více chápaví k citům ostatních. Přečtěte si horoskop vytvořený přímo pro vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Všímejte si svých přátel, jeden z vašich přátel totiž může procházet složitou životní situací. Tento víkend máte moc mu pomoci. Taktéž se může stát, že se ve vašem životě objeví překážka, avšak překonáte ji. V neděli se poohlédněte po rozboru vašeho snu, pro vaši budoucnost je důležitý.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zůstat doma je ta nejlepší věc, kterou můžete tento víkend udělat. Jinak se vám může stát, že si vsugerujete, že všichni se proti vám spikli. Své přátele nebudete považovat za nepřátele. Čas o samotě můžete investovat do nějakého projektu. V neděli vyjdete s dobrou náladou ven, jako by se nic nestalo.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše energie bude vesměs pozitivní. Jakmile vyjdete ven, uvidíte hodně špatně naladěných lidí, vám to však náladu nezkazí. V neděli budete mít nabitý program, mimo jiných záležitostí se můžete přihlásit jako dobrovolník na pomoc lidem, kteří se o sebe nedokážou postarat.

Rak (22. června – 22. července)

Neexistuje nic, co byste mohli udělat, abyste se tento pátek a sobotu cítili dobře. Nyní vás nebudou bavit ani filmy, na něž se díváte zcela běžně a bavíte se u nich. Náladu získáte opět až v neděli, kdy budete mít pocit, že jste se dobře vyspali.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento víkend nebudete mít na zábavu ani pomyšlení. Doma vás totiž čekají nemilá překvapení, pohádáte se se členy vaší rodiny. Pokud nebudete mít práci, v sobotu se přijďte podívat ke své biologické rodině, uvítají vás a poskytnou vám důležitou radu. V neděli budete myslet jen a jen na lásku.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete sklíčení, protože vám bude chybět inspirace a vy nebudete moci řádně dělat svou práci, a sice v pátek a v sobotu dopoledne. Inspirace se vám společně se sebedůvěrou vrátí v sobotu odpoledne. Od soboty od večera až do neděle si uvědomíte, jak moc potřebujete partnera.

Váhy (23. září – 23. října)

Pocit nejistoty a nulové sebedůvěry vás naplňoval celý tento týden. Nejinak tomu bude v pátek, budete mít pocit absolutní nepotřebnosti. Vydržte a počkejte do soboty. V tuto dobu se budete cítit opět sami sebou. V neděli pro sebe udělejte něco dobrého, pomůže to vaší psychice.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Již delší dobu jste přemýšleli, jak je možné, že váš vztah s vašimi nejbližšími není perfektně dobrý. Jakkoliv jste se snažili, nic nezabíralo. S tím je tento víkend konec. Je čas být šťastní. V neděli se zaměříte pouze na svého partnera, kterému jste poslední dobou křivdili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše nálada se bude nacházet pod bodem mrazu. Kdokoliv se pokusí vás rozveselit, bude zahrnut velkým množstvím urážek. Budete mít náladu pod psa a dáte to ostatním lidem najevo. V sobotu se vám vrátí vaše společenská nálada. V neděli navštivte svou biologickou rodinu, hodí se jí vaše pomoc.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Chybí vám inspirace, a tak se nemůžete divit, že vám v pátek nepůjde nic od ruky. Budete naštvaní, že jste něco nemohli dokončit. Naštěstí již v sobotu se vám ona chybějící inspirace vrátí. Váš zkažený víkend si budete chtít vynahradit dobrými skutky. Příležitost se tuto neděli najde více než dost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Na cokoliv sáhnete, to pokazíte. Pokud si nechcete na veřejnosti uhnat ostudu, v pátek zůstaňte doma. V sobotu budete mnohem kreativnější. Udělejte, co vás napadne, tentokrát nic nezkazíte. V neděli popřemýšlejte, kdo je pro vás nejdůležitější, a udělejte dotyčnému nějakou radost.

Ryby (19. února – 20. března)

Těžká a hustá negativní energie se k vám blíží. V pátek propukne naplno. Budete se cítit nikým nemilováni a nepotřební. V sobotu ráno se vzbudíte a rozhodnete se konat dobré skutky pro druhé. Chcete s někým sdílet svou lásku k ostatním lidem.

Zdroj článku: