Horoskop na 3. červencový týden: Ryby budou myslet sobecky, Kozorozi najdou skrytý talent

Horoskop na 3. červencový týden: Ryby budou myslet sobecky, Kozorozi najdou skrytý talent
Tento týden to bude různé, a to hlavně vlivem různých planet. Napřed nebude o co stát, poté budete mít pocit, že více zábavy si již nemůžete dopřát. Co můžete čekat od svého osudu vy? To zjistíte po přečtení tohoto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš klid v domácím prostředí bude v pondělí ohrožen, zachovejte chladnou hlavu, až budete jednat se členy rodiny. Od úterý budete vyrážet za zábavou, pomůže vám to relaxovat. Také se můžete zamilovat. Také vaše kreativita bude zvýšena. Můžete začít uvažovat o potomstvu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud vás něco nadchne, nenechte to změnit v posedlost. Ostatní lidé by pouze trpěli vašimi průpovídkami, pokud s vámi nebudou souhlasit. Během týdne se setkáte s člověkem, který pro vás bude později hodně důležitý. O víkendu se zaměříte převážně na vaši domácnost, zde je rozhodně co vylepšovat.

Býci se o víkendu zaměří na domácnost, Zdroj: Stokkete/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Dejte si obrovský pozor na svá slova, lidi kolem vás dokážou zranit. Myslete pozitivně. V průběhu týdne budete oplývat šarmem, pokud se rozhodnete ukázat sílu vaší inteligence. Lidé vám budou naslouchat. Pokud jste nezadaní, tento víkend se objeví někdo, kdo o vás bude mít obrovský zájem.

Rak (22. června – 22. července)

Můžete se zúčastnit konfliktu s někým vám hodně blízkým, nebude to však nic hrozného. Již v úterý se probudíte s pocitem naprosté pozitivity. Nebude pro Vás existovat nic, co byste nedokázali překonat. Hlavně v oblasti lásky a peněz se vám bude dařit.

Lev (23. července – 22. srpna)

V pondělí budete mít špatnou náladu, budou se na ní podílet vaše negativní myšlenky. Pokud se chcete vyhnout různým konfliktům, které neskončí dobře, přehodnoťte své myšlení. Od úterý nebudete myslet na práci, budete se chtít bavit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Na začátku týdne bude lepší všem všechno odkývat, aniž byste se nad tím výrazněji zaměřili, jinak vás čeká krušný den. Nepokoušejte se získat nadvládu nad ostatními, vymstilo by se vám to. V průběhu týdne popřemýšlejte nad tím, na co se zaměřujete. O víkendu vás čeká dobrodružství.

Váhy (23. září – 23. října)

Ať chcete, nebo nechcete, budete muset vyřešit konflikt. V úterý se na to budete snažit zapomenout. Potkáte velkou spoustu lidí, kteří s vámi sdílí mnoho názorů. Získáte tím mnoho přátel a možná i obdivovatele, který by se s vámi rád sblížil. To bude pokračovat po zbytek týdne.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zpočátku se vám příliš dařit nebude, poněvadž budete zastávat asertivní názor na názor každého člověka, kterého potkáte. Od úterý si promluvte s dobrým přítelem či spolupracovníkem, může vás to posunout v kariéře. To platí po celý zbytek týdne. O víkendu se můžete zapojit do hluboké diskuze, což vám přinese růže.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na začátku týdne to s vámi bude k nevydržení. Budete mít pocit, že vás nikdo nechápe a nikdo nerespektuje vaše potřeby. To vyústí v naprostou izolaci od ostatních lidí. Budete vyrážet na svá dobrodružství v průběhu celého týdne a nikdo vás nezastaví. O víkendu můžete potkat člověka, který vám padne do noty.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tajemství a léčení – to jsou dvě hlavní témata pro tento týden. Budete se neustále chtít bavit o nich a o ničem jiném. Zjistíte, že dokážete dobře vyjednávat s lidmi a nabízet jim řešení. Také vás to může sblížit s člověkem, kterého máte nejraději. Nejlepší čas na rande je čtvrtek a sobota.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Víte, že váš pracovní život je mnohem delší než ten osobní, a začnete s tím něco dělat. To se vám také povede. Nezapomeňte zmírňovat svůj stres, může ublížit vaší duševní pohodě. Celý týden budete myslet romanticky, pokud partnera nemáte, můžete někomu vyznat lásku. Tento víkend budete mít radost ze života.

Ryby (19. února – 20. března)

Veškeré vaše myšlenky se budou na začátku týdne točit pouze kolem vás. Nebudete se ohlížet po potřebách ostatních lidí. Od úterý se zaměříte na blaho zcela neznámých lidí, zapomenete na osoby, které vám nejvíce pomohly. O víkendu k vám může přijít návštěva, vše může skončit špatně.

Zdroj článku: